Prestațiile lui Mihai Lixandru și Adrian Șut nu au rămas nerăsplătite-Cât câștigă acum cei doi jucători la FCSB: „Așa e frumos, să respectăm, să se facă dreptate!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 12 februarie 2024, ora 16:05,
FCSB
FCSB

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii săi după victoria cu Sepsi OSK (1-0), înregistrată duminică seară pe teren propriu.

Patronul bucureștenilor a dezvăluit că Mihai Lixandru și Adrian Șut, cei doi mijlocași ale căror prestații au fost tot mai bune în acest sezon, au primit măriri de salariu. Iată cât câștigă în momentul de față cei doi la FCSB.

„Așa e frumos, să respectăm, să se facă dreptate!”

I-am făcut lui Șut 15.000 și lui Lixandru i-am făcut 12.000. Știu că le-am mărit salariile cu câteva mii. Eu i-am chemat să le măresc salariile pentru că trebuie să fie dreptate.

Și Șut, cum este jucător principal, am zis să aibă și el măcar 15.000, mai ales că sunt jucători care au 25.000-30.000. Așa e frumos, să respectăm, să se facă dreptate”, a declarat Gigi Becali, potrivit celor de la Digi Sport.

Mihai Lixandru a bifat până acum în acest sezon 23 de apariții și a marcat un gol. Cifrele colegului său, Adrian Șut, sunt asemănătoare, acesta bifând 28 de prezențe și 2 goluri.

mihai lixandrugigi becaliadrian sutfcsb