Prima reacție a lui Boloni după despărțirea de Antwerp: „Știam ce răspuns mi se va da”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 14:26,
boloni

Antrenorul român a vorbit pentru presa din Belgia după ce aventura sa pe banca trupei belgiene s-a încheiat, șefii nefăcându-i o propunere de prelungire a înțelegerii. 

Boloni a fost sinonim cu ascensiunea lui Antwerp din ultimii ani. Totuși, deși a luat echipa din liga secundă și a lăsat-o pe locul 4, antrenorul român nu a fost „recomepensat” cu un nou contract.

„Știam ce răspuns mi se va da. Contractul de trei ani a expirat. Divorțul are întotdeauna un motiv. Nu mă așteptam la un «da», dar măcar la o discuție. Nu sunt naiv. Primisem mici semnale, am simțit că Antwerp are alte intenții pentru sezonul viitor.

De exemplu, în ianuarie, cineva a fost trimis să caute un loc nou pentru cantonamentul de vară, fără ca eu să fiu informat. Ah, m-am gândit, vor să continue cu alt antrenor”, a declarat Boloni pentru Het Nieuwsblad.

Boloni ar fi tentat să continue tot în Belgia. Cercle Burgge ar putea fi o variantă.

„Belgia este mai mult decât Franța, a doua mea casă. Mi-ar plăcea să petrec mai mult timp aici. Nu mă sperie nicio provocare. Chiar dacă joc pentru titlu, chiar dacă mă lupt să evit retrogradarea. 

Presiunea este aceeași. Sunt un gladiator care se aruncă în luptă cu toate mijloacele. Poate că nu am știut să mă «vând» mai bine, ținând cont de cariera mea. Ceea ce este o slăbiciune, trebuie să recunosc”, adaugă fostul selecționer al României.

CITEȘTE ȘI –>> Un jucător de națională, declarație impresionantă: “Când cobor din avion, pup pământul țării mele”

 

reactieAntwerpdespartireboloni
fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League

petrolul

OFICIAL | Un nou transfer pentru promovare la Petrolul. Anunțul făcut de club