Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo: „Eu sunt pregătit! Acum aştept!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 30 noiembrie 2023, ora 22:53,
Florin Bratu
Florin Bratu

 

Florin Bratu a fost printre antrenorii care au fost contactaţi de conducerea de la Dinamo, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia. „Sunt pregătit”, le-a transmis Bratu şefilor de la Dinamo.

”Ieri am avut o discuție destul de pozitivă cu conducerea lui Dinamo. Acum aștept. Momentan nu s-a luat nicio decizie. Eu sunt pregătit. Dacă nu credeam că scot echipa din criză… Nu cred, sunt foarte sigur că voi reuși acest lucru cu multă muncă.

Dinamo acum e o echipă fără încredere. Când nu câștigi 12 meciuri, orice om din lumea își pierde încrederea. Am trecut și eu și ca fotbalist, și ca antrenor. Nu promit marea cu sarea. E un lot care ar putea să depășească granițele locului 15. E o chestie de blocaj.

Trebuie să câștigam puncte. Să fim mai uniți, să jucăm unul pentru celălalt. Există resurse. Ne vom îmbunătăți lotul. Zilele acestea se va lua o decizie. Important e că Dinamo are nevoie de puncte. Părerea mea e că trebuie minimum șase puncte în aceste patru meciuri de campionat care au mai rămas”, a spus Florin Bratu conform celor de la playsport.ro.

florin bratudinamo