Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce a fost acuzat că și-a bătut soția: „Nu îmi aduc aminte!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 09 ianuarie 2021, ora 10:15,
Ilie Nastase

Fostul mare tenismen român a avut aseară un conflict cu soția sa, Ioana Năstase, iar aceasta a anunțat în cele din urmă Poliția, deoarece a mărturisit că a fost agresată fizic!

În urma evenimentului care a avut loc vineri seara, Ioana Năstase, a anunțat autoritățile în vederea unui conflict care a degenerat și potrivit acesteia, „Nasty” a recurs la agresiune fizică. Unul dintre cei mai buni sportivi din istoria României a vorbit despre evenimentul petrecut aseară și a oferit o primă reacție.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Pro Sport.

Soția sa, Ioana Năstase, a mărturisit că nu a depus plângere împotriva fostului tenismen, dar se bucură că a ieși teafără din casă, în urma acelui incident. Ulterior, actuala logodnică a dezvăluit că totul a pornit de la ceva banal și a spus că a chemat Poliția, deoarece Năstase a trecut la agresiuni mai mult decât verbale.

Citește și BREAKING NEWS | Ilie Năstase și-a bătut soția! Poliția a fost chemată la fața locului

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbune pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase, pentru sursa citată mai sus.

Citește și Gigi Becali a dat marea lovitură prin aducerea lui Haruț la FCSB: “Are tot ce îi trebuie pentru a se dezvolta!”

 

realitateascandalilie năstasedeclaratiiioana nastasebataie
dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Dragușin! Intenția clară a fundașului român

78-profimedia-0615395245

Reacții după victoria Italiei la debutul EURO 2020: „Germania o poate învinge într-un meci direct”