Prima reacție a lui Rodriguez, după ce a fost depistat cu COVID-19: ”Sper să treacă cât mai repede!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 17:09,
Jonathan Rodriguez

Jonathan Rodriguez (30 ani), fotbalistul celor de la FC Botoșani, a reacționat după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Mijlocașul se află în izolare după ce a revenit din America de Sud. Astfel, programul echipei nu va fi afectat după aceast anunț. Acesta s-a întors cu întârziere din cauza imposibilității găsirii unor zboruri care să facă mai repede legătura între Argentina și România.

După ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, fotbalistul a reacționat. Rodriguez a explicat se simte bine și speră ca aceasta problemă să treacă în scurt timp pentru a reveni pe terenul de joc.

„Mă simt bine. Nu am nici un simptom. Eu eram în carantină după ce am venit din Argentina. Sper să treacă cât mai repede această problemă şi să revin să joc. Eu am venit pe 15 iunie în România, am făcut doua teste şi am ieşit negativ. Am stat izolat în casă şi duminica, la al treilea test am fost pozitiv.

Am venit şi am stat împreuna cu Cascini, colegul meu de la echipă şi el e negativ şi eu pozitiv. Nu am fost în contact cu nimeni de la echipă, pentru că de când am venit în România, am fost în izolare acasă.” a spus Rodriguez pentru ziare.com.

SURSA FOTO: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Citește și BREAKING NEWS | TAS a decis! Verdictul final în cazul participării Astrei în cupele europene

declaratiireactieliga 1Covid-19fc botosaniJonathan Rodriguez
danemarca

UEFA spune că a tratat cu respect Danemarca, după incidentul cu Eriksen

fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League