Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 23:00,
danemarca
danemarca

Mijlocașul danez al celor de la Inter Milano s-a prăbușit subit pe teren în minutul 43 al partidei dintre Danemarca și Finlanda, de la EURO 2020!

Eriksen a căzut fără să fie atins de vreun adversar, în timp ce se îndrepta spre marginea terenului pentru a primi mingea de la un coleg de-al său. Imediat după ce jucătorul s-a prăbușit pe gazon, medicii au intervenit de urgență, acordându-i acestuia primul ajutor. Ulterior, mijlocașul danez a fost scos în afara terenului și transportat la spital, pentru a se efectua primele investigații.

 

Potrivit ultimelor informații, Eriksen pare că și-a revenit și a vorbit deja cu familia sa, dar a ținut și să le transmită un mesaj colegilor săi. Acesta i-ar fi sunat cu apel video și le-a cerut conaționalilor săi să reia meciul, transmițându-le că se simte mai bine acum. Agentul fotbalistului, Martin Schoots, a confirmat și el starea de sănătate bună a lui Eriksen, spunând că mijlocașul în vârstă de 29 de ani respiră, poate vorbi și este conștient.

Sursa foto- Profimedia Images

 

În cele din urmă, Danemarca a reluat meciul contra Finlandei, însă elevii lui Kasper Hjulmand au cedat cu scorul de 0-1, în primul meci al grupei B de la EURO 2020.

 

Citește și EURO 2020 | DANEMARCA, INCAPABILĂ SĂ REACȚIONEZE! FINLANDA, VICTORIE LA LIMITĂ

eriksendanemarcarealitateaprimele cuvinte erikseneuro 2020