Primele vești din Ștefan cel Mare! Detalii de la ședința lui Dinamo + ce se întâmplă cu Mircea Rednic

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 10:00,
Rednic
Rednic

În cursul serii trecute, oficialii din „Groapă”, alături e antrenorul echipei, au stabilit o ședință de urgență, pentru a discuta despre situația critică în care se află clubul în momentul de față!

Dinamo pare că este condamnată și în acest sezon la evitarea retrogradării, astfel că se anunță o nouă luptă pe muchie de cuțit pentru elevii lui Mircea Rednic. Fără victorie în campionat de 15 meciuri, alb-roșii stau pe un butoi de pulbere în acest moment, iar Răzvan Zăvăleanu a oferit primele informații despre ședința susținută ieri.

Administratorul special a dezvăluit că s-a decis ca Mircea Rednic să fie susținut în continuare, în ciuda ultimelor rezultate de la echipă. Totodată, principala misiune a „câinilor” va fi să se redreseze în cel mai scurt timp posibil și să obțină primele rezultate pozitive.

“Am avut o discuţie pe raportul de insolvenţă. Am discutat despre soluţii financiare, buget salarial, jucători şi lot, dar şi relaţiile dintre antrenor şi jucători. Concluzia şedinţei a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă cu toţii. 

Nu s-a pus niciodată problema destituirii lui Mircea Rednic şi a lui Iuliu Mureşan, cum au apărut în alte părţi. Nu s-a pus problema de aşa ceva. S-a discutat despre situaţia echipei, despre ceea ce trebuie să facem să o întărim, să câştigăm. 

Fiecare şi-a spus părerea acolo despre ce trebuie să se îmbunătăţească lucrurile şi cam asta a fost. Nu am discutat despre plecări. În acest moment, nu este bine să discutăm despre aceste lucruri. 

Deocamdată Mircea Rednic are un lot la dispoziţie din care îi poate folosi pe toţi, face cum crede de cuviinţă, dar cine vine şi cine o să plece o să discutăm după ce trec aceste trei meciuri. Nu ştiu cine a spus de plecarea lui Rednic şi Mureşan, sunt zvonuri menite să destabilizeze”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Citește și EXCLUSIV | „REVOLUȚIE” LA DINAMO! DEZVĂLUIRI INCENDIARE DE LA ECHIPA ANTRENATĂ DE MIRCEA REDNIC

dinamoZAVALEANUdeclaratiirednicliga 1