EXCLUSIV | „Revoluție” la Dinamo! Dezvăluiri incendiare de la echipa antrenată de Mircea Rednic

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 17:36,
MIRCEA REDNIC. Foto: Sport Pictures
MIRCEA REDNIC. Foto: Sport Pictures

Ruptura dintre antrenorul Mircea Rednic (59 de ani) și jucătorii de la Dinamo se adâncește pe zi ce trece. 

Surse din anturajul jucătorilor de la Dinamo spun că aceștia nu-l mai vor pe Rednic la echipă, nici măcar fotbaliștii străini aduși chiar de antrenor la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare. Familiile jucătorilor acuză că aceștia au fost abandonați de Rednic, la Săftica, fără mâncare și chiar fără căldură. Practic, jucătorii au rămas ai nimănui și au decis să meargă la conducerea clubului pentru a cere demiterea lui Mircea Rednic!

În cazul în care “Puriul” nu va fi îndepărtat de la club, jucătorii nu vor să se mai antreneze și vor să devină liberi de contract. Principalii fotbaliști care au pornit revolta la Dinamo sunt chiar jucătorii străini aduși de fiica lui Mircea Rednic, aceștia simțindu-se abandonați de Luana Rednic. La antrenamentul efectuat astăzi, jucătorii Alin Dudea, Andreas Mihaiu, Geani Crețu, Filip, Matei, Costi Nica și Mihai Neicuțescu s-au antrenat separat de echipă, iar Robert Moldoveanu nu a mai ajuns la antrenament.

Citeşte şi PRIMA REACȚIE A LUI STELIANO FILIP, DUPĂ CE A FOST EXCLUS DIN LOTUL LUI DINAMO!

Pentru următorul meci, Torje nu are drept de joc fiind suspendat din cauza cumului de cartonașe. Totuși, mijlocașul a făcut antrenament cu lotul.

Toți jucătorii murmură că Rednic încearcă să-l tragă pe Torje lângă el sperând că-l salvează. Rednic a spart grupul. A îmbârligat jucătorii”, a dezvăluit o sursă din anturajul echipei dinamoviste, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Aceștia sunt nemulțumiți și că tehnicianul nu ezită să-i critice public. De asemenea, Rednic râde de jucători că orice declarații fac jurnaliștilor, acesta plătește 200 euro și-i închide gura jurnalistului respectiv. Rednic a divulgat informația în presă că Filip face transferuri la Dinamo.

Jucătorilor li s-au promis că la Dinamo vor avea condiții bune și vor primi casă, mese și vor beneficia de prime de joc. Nu s-a întâmplat nimic din toate acestea. În schimb, jucătorii nu au nici mașină și nici măcar mese cum ar fi trebuit. Străinii îl înjură cel mai tare, din cauza condițiilor proaste și a promisiunilor neonorate.

Unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul tehnic al lui Dinamo este kinetoterapeutul Gabriel Niculescu. Mircea Rednic l-a adus înapoi la Dinamo, promițându-i un salariu lunar de 1.500 de euro. După o lună, antrenorul a uitat să-l plătească așa cum i-a promis, iar jucătorii români fac chetă lunar pentru a-l plăti pe kinetoterapeut.

Fundașul stânga Steliano Filip (27 de ani) și mijlocașul Cosmin Matei (30 de ani), doi jucători importanți de la Dinamo, au fost excluși din lotul principal al echipei de antrenorul Mircea Rednic.

Citește și MESAJUL RĂZBOINIC AL FANILOR DINAMOVIȘTI DUPĂ ULTIMA UMILINȚĂ! AMENINȚARE DIRECTĂ LA ADRESA JUCĂTORILOR

Citește și EXCLUSIV | TOT MAI MULȚI OAMENI DIN FOTBALUL ROMÂNESC ANUNȚĂ APOCALIPSA LA DINAMO: ”SE DESFIINȚEAZĂ!”

Antrenorul a trecut pe “linie moartă” toți liderii echipei care ar fi putut să-i facă probleme. A mizat că aceștia nu au personalitate și nu vor discuta, unul dintre aceștia fiind Cosmin Matei. Acesta a luat foc și a spus: “Bă nu se poate să ne îmbârlige între noi să ajungem să ne certăm să ne scoatem ochii, să ne înjurăm”, ne-a povestit o persoană din anturajul echipei, care a dorit să-și păstrăze anonimatul.

Inventează tot feluri de scandaluri între jucători. Jucătorii au zis că nu-i interesează, că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta și dacă nu vrea să plece, ei nu vor mai dori să joace și atunci să joace el cu fisa”, ne-a mai dezvăluit sursa care a dorit să fie anonimă

Astăzi, înainte să plece, i-a întrebat pe jucători cine poate să facă antrenament și cine este accidentat, iar majoritatea jucătorilor sunt accidentați: acuză dureri inghinale sau au cauzat lovituri. Au spus: ‘Mister nu putem să riscăm chiar așa totul, mai ales că ne trimiți pe sintetic’. Atunci, Rednic a zis: ‘Ok, stați liniștiți, pregătiți-vă în sală, așa ușor’.

Înainte să plece i-a îmbârligat pe jucători că vezi Doamne ăștia nu vor să se antreneze că ei nu vor să facă antrenamentul afară, că i-am rugat, m-am săturat. La aflarea acestor lucruri, jucătorii s-au dus și i-au spus ‘bă băgami-aș p..a în măta ai uitat în 30 de secunde că ți-am spus fiecare ce acidentare avem? Cum să ne îmbârligi așa?’

Omul este dezastru! Deja nu mai are control, a pierdut tot vestiarul. Astăzi, nici doctorul nu a mai venit.

Problema este că își bat joc și de secundul Mihăescu (n.r.: Iulian Mihăescu). I-a spus: ‘băi ce cauți aici? Dă-i drumul de aici’.

Își bate joc de toată lumea. A ajuns persona non grata! Este un circ. Râd jucătorii de el.

Astăzi a plecat după 30 de minute când a văzut, disperat, că toți jucătorii sunt împotriva lui. Toți jucătorii au ieșit și au zis: ‘Domne nu se poate așa ceva! În toată cariera noastră nu am văzut atâta golănie și atâta nenorocire din partea unui antrenor’.

A ajuns să-și bată efectiv joc de o echipă, să distrugă o echipă voit, de la A la Z”, ne-a mai spus sursa.

Citește și STELIANO FILIP, NEMULŢUMIT DE SITUAŢIA SA LA DINAMO: ,,LUMEA NU ŞTIE DESPRE SACRIFICIILE PE CARE LE-AM FĂCUT”

realitateaexclusivrevolutiedinamorevoltamircea rednic