Privelişte de capitală! Ce văd Tuchel, Werner, Havertz şi vedetele de milioane ale lui Chelsea când se uită pe geam la Bucureşti

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 23 februarie 2021, ora 20:41,
Chelsea catedrala

Chelsea Londra a aterizat în Bucureşti cu 24 de ore înainte de a disputa partida din Champions League, în compania lui Atletico Madrid.

Meciul dintre cele două forţe ale Europei se va disputa în această seară, începând cu ora 22:00, pe Naţional Arena, după ce londonezii au primit intezis în Spania, din cauza pandemiei de Coronavirus.

Înaintea acestei partide, jucătorii lui Chelsea au avut parte de o vedere destul de interesantă, din hotelul în care sunt cazaţi.

Elevii lui Tomas Tuchel pot admira de la înălţime Catedrala Mântuirii Neamului. În spatele impresionantei clădiri se poate vedea şi Casa Poporului. Cei de la Chelsea nu au ratat oportunitatea asta şi au imortalizat momentul cu o poză asupra celor două clădiri din capitală.

,,Salutări din Bucureşti”, au scris cei de la Chelsea, alături de fotografia postată.

Meciul dintre Atletico şi Chelsea face parte din faza 16-imilor de finală a celei mai tari competiţii de fotbal intercluburi, Champions League.

Citeşte şi  Decizia luată de guvernul britanic. Ce se întâmplă cu jucătorii şi staff-ul lui Chelsea după revenirea din București

Catedrala Mantuirii Neamuluichampions leaguecasa poporuluiAtleticorealitateachelsea
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren