Probleme de lot pentru Dinamo Kiev. Lucescu: „Nu vine Messi? Barcelona e Barcelona!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 00:57,
LucescuMessi

Mircea Lucescu este în faţa celei de-a doua întâlniri cu Barcelona din grupele UEFA Champions League. Cu probleme mari de lot, antrenorul lui Dinamo Kiev a rămas impasibil la vestea că Leo Messi nu a făcut deplasarea la Kiev.

Antrenorul român a comentat la conferinţa de presă absenţa starului argentinian din lotul lui Ronald Koeman.

„Nu vine Messi? Barcelona rămâne Barcelona. Prezenţa lui dă mereu echipei un avantaj în termeni tehnici, de atac, de creaţie, dar în acelaşi timp absenţa sa va face ca Barcelona să fie la un nivel mai bun în plan defensiv. Este o echipă de nivel înalt” – a spus Lucescu înaintea partidei de marţi seară.

Pe Nou Camp, duelul dintre Barcelona şi Dinamo Kiev s-a terminat 2-1, la capătul unui meci în care portarul Ter Stegen a fost printre cei mai buni de pe teren. Lucescu a comentat problemele pe care catalanii le au în acest moment şi chiar mizează pe un succes al lui Atletico Madrid în La Liga.

„E clar că acum acest club nu traversează cele mai bune momente, dintr-o serie de motive: posibila plecare a lui Messi, care creează o stare nervoasă în club şi între jucători, venirea unui antrenor nou, cu o viziune nouă, lipsa relaţiilor de joc. Toate astea au nevoie de timp. Dar sunt sigur că vor depăşi acest moment şi vor reveni la cel mai înalt nivel” – a declarat Lucescu.

13 jucători de câmp de la prima echipă are Lucescu la dispoziţie pentru meciul cu Barcelona. Vedetele Sydorchuk şi Tsygankov sunt printre marii absenţi ai partidei de la Kiev.

Înaintea meciului, Barcelona este lider în Grupa G. Catalanii au punctaj maxim, în timp ce Dinamo Kiev este la egalitate cu Ferencvaros, ambele cu câte un punct. Locul al doilea este ocupat de Juventus, cu şase puncte după trei etape.

Covid-19champions leaguelucescudinamo kievbarcelonamessimircea lucescu
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020