Probleme în interiorul clubului Petrolul! Zece juniori au coronavirus

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 09:19,
petrolul 3

Petrolul se confruntă cu probleme extrem de serioase în momentul de față din cauza infectărilor cu coronavirus din cadrul clubului.

Nu mai puțin de 10 tineri fotbaliști din curtea Petrolului, de la echipele U17 și U19, au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Starea jucătorilor este una bună, iar potrivit informațiilor furnizate de DSP Prahova, un singur jucător ar fi simptomatic în momentul de față.

Situația nu este deloc una ușoară pentru micii „lupi”, deoarece aceștia vor debuta duminică, 27 septembrie, în Liga Elitelor.

Echipa de seniori a Petrolului nu este afectată de cazurile de coronavirus de la juniori, dă asigurări Costel Lazăr, președintele executiv la „lupilor”.

„Băieții au fost izolați, niciunul nu a avut contact cu echipa din liga secundă, jucătorii acesteia testând toți negativ pentru meciul de sâmbătă (n.r. – 26 septembrie, ora 18.45), cu Dunărea Călărași.

costel-lazăr-petrolul-ploiești

Nu cred că se vor amâna meciurile juniorilor cu formațiile celor de la FCSB, din deplasare. Ciudat este însă că testele tuturor celor 10 făcute până să înceapă cursurile au fost negative, despre ceea ce s-a întâmplat după aceea chiar că nu aveam cum să prevedem sau, mai ales, să controlăm” – Lazăr, potrivit gazetaph.ro.

Citește și • EXCLUSIV | Iuliu Mureșan este convins: “Camora este mai român decât mulți români”

costel lazarliga 2realitateapetrolul ploiesti
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”