Probleme pentru Dănuț Coman după revenirea la FC Hermannstadt: „Am pierdut cam tot ce se putea”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 18:19,
Dănuț Coman
Dănuț Coman

Dănuț Coman nu scapă de probleme după ce a revenit la FC Hermannstadt, în funcția președinte executiv.

Vom lupta la TAS pentru a recâştiga punctele pierdute”, a declarat Dănuț Coman

El își dăduse demisia de la echipa sibiană pe 11 august, din cauza restanțelor financiare pe care clubul le avea față de jucători. S-a întors după 5 luni și jumătate, dar apele nu sunt deloc liniștite.

Am revenit la fel de entuziast ca şi prima dată, îmi doresc să facem performanţă în continuare, aşa cum am făcut şi prima dată când am venit la Sibiu.

Ne-am îndeplinit un obiectiv, acela de a promova această echipă, acum echipa a revenit la Sibiu pe un stadion extraordinar de frumos, care este o mare realizare pentru oraş şi pentru întreg fotbalul românesc.

Mă bucur că fac parte din acest proiect şi sper să facem performanţă în continuare. A fost un moment, atunci când s-au pierdut cele 9 puncte, în care am zis că, indiferent de ofertele pe care le-am avut, îmi doresc să revin să lupt alături de colegii mei pentru a recâştiga cele nouă puncte pentru că sunt câştigate pe teren, sunt muncite”, a declarat el, într-un interviu pentru canalul de YouTube al AFC Hermannstadt.

Din păcate nu suntem în cel mai favorabil moment în acest proces. Dar vom lupta pentru a le recâştiga şi pentru a reveni acolo unde cred că FC Hermannstadt a demonstrat că îi este locul, în prima parte a clasamentului.

Printre obiectivele pe care le-am gândit la revenirea mea este acela de a recâştiga punctele. Din păcate, în România am pierdut cam tot ce se putea pierde, ne vom lupta la TAS pentru a demonstra că ar trebui să primeze criteriul sportiv.

Ştiu exact ce s-a întâmplat, nu putem da vina pe cineva, dar mult mai important este ce vom face de acum încolo şi cum ne vom apăra la TAS. Vom lupta cu toate resursele pentru a recâştiga punctele şi sper că ăsta să fie un prim pas, pentru că această echipă a luptat pe teren şi merită ca punctele să rămână aici.

Ar fi păcat ca aceste puncte să se piardă la comisii. Şansele pleacă de la 20%, dar sperăm că la finalul procesului să fim învingători”, a adăugat el.

Alt obiectiv al lui Coman este prelungirea contractului antrenorului Marius Măldărăşanu. „A demonstrat că este un antrenor foarte bun. Au avut performanţă deosebită prin promovarea echipei şi prin rezultate extrem de bune în prima ligă. Îmi doresc foarte mult să continuăm mulţi ani de acum încolo şi să avem performanţe în continuare”, a mai spus Coman.

dănuţ coman