Probleme pentru Ilie Dumitrescu! A cerut ajutorul Poliției

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 mai 2020, ora 19:30,
ilie dumitrescu

Numele lui Ilie Dumitrescu este în centrul unui scandal de proporții în fotbalul românesc! Fostul atacant este nemulțumit de faptul că o persoană neidentificată se folosește de numele lui pentru a promova o pagină de Facebook. Recent, pe contul ‘Sir Ilie Dumitrescu’ a fost postat un clip video cu Cornel Dinu într-o ipostază neplăcută.

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a precizat că nu are nicio pagină de Facebook și a anunțat că va reclama la Poliție un furt de identitate.

De cealaltă parte, persoana care deține pagina de Facebook susține că este vorba despre un pamflet și nu a pretins niciodată că este ‘veritabilul’ Ilie Dumitrescu.

Mai mult decât să merg la Poliția Capitalei și să merg la Poliția Sectorului 1, voi trimite mai multe mesaje la Facebook. Ei trebuie să ia măsuri, pentru că este un furt de identitate.

El tot încearcă să-mi strice imaginea și să mă facă să arăt rău în fața oamenilor. Sper că utilizatorii de Facebook să știe că acela nu e contul meu adevărat„, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> FOTO VIDEO | Stadionul Steaua prinde strălucire! Nocturna, un obiectiv aproape îndeplinit

CITEȘTE ȘI -> Un ‘greu’ din fotbalul românesc cere promovarea directă a Stelei în Liga a 2-a! “Așa cum am dat Craiovei”

politiefacebookilie dumitrescucont
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”