Problemele sunt din ce în ce mai mari la Dinamo: „Trebuie să plătim creditorii. Se acumulează datorii”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 10 august 2022, ora 23:42,
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei de fotbal Dinamo, avertizează că trebuie să plătească creditorii, deoarece se acumulează datorii
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei de fotbal Dinamo, avertizează că trebuie să plătească creditorii, deoarece se acumulează datorii

Dinamo a debutat în Liga 2, dar problemele financiare sunt tot mai mari. Se caută un investitor, iar administratorul judiciar recunoaște că nu există discuții concrete.

Nu ni s-au solicitat documente în vederea încheierii unei afaceri”, a spus Răzvan Zăvăleanu

În ultimele zile au apărut informații conform cărora afaceristul libanez Mohammad Murad ar putea prelua echipa de fotbal Dinamo. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a lăsat de înțeles că nu este nimic altceva decât un zvon.

Sper să fie o neînțelegere. Am văzut ce a spus Mohammad Murad. Pot să spun că nu ne-a fost cerut niciun document. Dacă ne sunt cerute documentele, le putem pune la dispoziție îndată. Murad a fost în legătură cu Vlad Iacob (n.r. – administratorul special al lui Dinamo).

A discutat despre preluarea lui Dinamo, a spus că își dorește să investească, dar până azi nu ni s-au solicitat documente în vederea încheierii unei afaceri. Afirmațiile sale sunt destul de vagi. Nu se raportează punctual la o persoană sau la o instituție.

L-am rugat să ne spună dacă își dorește anumite documente. Noi suntem gata să punem la dispoziție orice fel de documente și ne-am bucura ca domnul Murad să vină la Dinamo. Nu știu ce neclarități sunt, nu am discutat”, a spus Zăvăleanu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Răzvan Zăvăleanu avertizează: „Trebuie să plătim creditorii. Se acumulează datorii

Administratorul judiciar susține că se află la București și este gata să stea de vorbă cu orice posibil investitor. „Vlad Iacob lucrează de dimineața până seara. Tot timpul este cineva la Dinamo.

În 26 iulie, a fost ultima dată când am vorbit cu un potențial investitor. Nu știu în ce măsură avansează. Acum studiază documentele. Îmi doresc să fie un lucru real, să vină cu bani la Dinamo și să salveze echipa. Eu nu am vorbit niciodată cu dumnealui. Asociatul meu l-a cunoscut. Situația financiară e delicată și avem nevoie cât mai repede de un finanțator.

Trebuie să plătim creditorii. Se acumulează datorii. Suntem lipsiți de aportul drepturilor tv. DDB a mai vărsat niște bani din care s-au plătit salariile personalului, urmează salariile fotbaliștilor. Intră sume importante de la DDB”, a mai declarat Zăvăleanu.

razvan zavaleanumohammad murad