Programul de joi al CM de fotbal din Qatar! Istvan Kovacs este rezervă la Uruguay – Coreea de Sud

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 24 noiembrie 2022, ora 00:08,
Brazilia
Brazilia

Azi se încheie meciurile din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar.

Meciul serii este cel dintre Brazilia și Serbia

Atracția zilei este, fără îndoială, meciul de la ora 21:00, dintre Brazilia și Serbia, care contează pentru Grupa G. Catalogată drept principala favorită la câștigarea trofeului, echipa sud-americană are parte de un meci dificil la debut.

România va avea un reprezentant la meciurile de azi, în persoana arbitrului Istvan Kovacs. Centralul a fost desemnat rezervă la partida dintre Uruguay și Coreea de Sud, care va fi oficiată de o brigadă din Franța.

Alt meci interesant este cel dintre Portugalia și Ghana, mai mult în contextul în care vedeta lusitanilor, Cristiano Ronaldo, tocmai și-a reziliat contractul cu Manchester United, iar rivalul lui, argentinianul Lionel Messi, nu se simte prea bine duipă eșecul cu Arabia Saudită.

Programul complet al meciurilor de azi:

De la ora 12:00: Elveția – Camerun (Grupa G); Al Bayt Stadium (Al Khor); arbitrii: Facundo Tello – Ezequiel Brailovsky, Gabriel Chade (toți din Argentina); arbitru de rezervă: Said Martinez (Honduras)

De la ora 15:00: Uruguay – Coreea de Sud (Grupa H); Khalifa International Stadium (Al Rayyan); arbitrii: Clément Turpin – Nicolas Danos, Cyril Gringore (toți din Franța); arbitru de rezervă: Istvan Kovacs

De la ora 18:00: Portugalia – Ghana (Grupa H); Al Thumama Stadium (Doha); arbitrii: Ismail Elfath (Australia) – Kyle Atkins, Corey Parker (ambii din Statele Unite ale Americii); arbitru de rezervă: Stéphanie Frappart (Franța)

De la ora 21:00: Brazilia – Serbia (Grupa G); Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan); arbitrii: Alireza Faghani – Mohammadreza Mansouri, Mohammadreza Abolfazli (toți din Iran); arbitru de rezervă: Maguette Ndiaye (Senegal)

campionatul mondial 2022