Programul de luni al CM de fotbal din Qatar! Portugalia poate obține biletele pentru optimi

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 28 noiembrie 2022, ora 00:22,
Portugalia
Portugalia

Azi se încheie meciurile din Etapa a 2-a a grupelor Campionatului Mondial, iar Portugalia poate deveni a doua echipă calificată în optimi.

Portugalia se califică în optimi dacă învinge Uruguay și Ghana nu pierde cu Coreea de Sud

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar a ajuns în ziua a 9-a, cea în care se încheie meciurile din Etapa a 2-a a grupelor. De marți, vom cunoaște primele clasamente finale și, implicit, primele meciuri din optimi.

Portugalia poate deveni, diseară, a doua echipă calificată în optimi, dacă învinge Uruguay în Grupa H, iar Ghana și Coreea de Sud remizează sau înving africanii. În acest moment, lusitanii au 3p, urmați de Uruguay și Coreea de Sud cu câte 1p, și Ghana cu 0p.

În Grupa G, Brazilia este nevoită să se descurce fără Neymar în fața Elveției. O victorie netezește drumul spre optimi al singurei echipe prezentă la toate edițiile de CM. în celălalt meci, primul al zilei, adversare vor fi Camerun și Serbia.

Programul complet al meciurilor de azi:

De la ora 12:00: Camerun – Serbia (Grupa G); Al Janoub Stadium (Al Wakrah); arbitri: Mohammed Abdulla – Mohamed Al Hammadi, Hasan Al Mahri (toți din Emiratele Arabe Unite); arbitru de rezervă: Ning Ma (China)

De la ora 15:00: Coreea de Sud – Ghana (Grupa H); Education City Stadium (Al Rayyan); arbitri: Anthony Taylor – Gary Beswick, Adam Nunn (toți din Anglia); arbitru de rezervă: Kevin Ortega (Peru)

De la ora 18:00: Brazilia – Elveția (Grupa G); Stadium 974 (Doha); arbitri: Ivan Arcides Barton Cisneros – David Jonathan Morán Santos (ambii din Salvador), Zachari Zeegelaar (Surinam); arbitru de rezervă: Said Martinez (Honduras)

De la ora 21:00: Portugalia – Uruguay (Grupa H); Lusail Iconic Stadium (Lusail); arbitri: Alireza Faghani – Mohammadreza Mansouri, Mohammadreza Abolfazli (toți din Iran); arbitru de rezervă: Abdulrahman Al-Jassim (Qatar)

campionatul mondial 2022