Promisiunea făcută de Mutu fanilor Craiovei: „O să ne formăm identitatea noastră”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 00:24,
Sursă foto: Digi Sport
Sursă foto: Digi Sport

Antrenorul alb-albaștrilor a încercat să explice eșecul în fața CFR-ului, la debutul său pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu. 

Mutu a fost mulțumit de reacția jucătorilor săi, care au fost în stare să revină pe tabelă după ce au fost conduși cu 2-0 după doar 12 minute de joc.

„Am încercat sa jucam cu personalitate, am încercat să ținem de minge pentru că dacă nu am fi făcut asta veneau peste noi. A fost un meci spectaculos, mă bucur că au avut puterea de a reveni, le-am spus că dacă fac asta, pot face orice. Ne mai trebuie ritm, ei au ridicat ritmul la un moment dat și s-a văzut. Dar pe viitor sper să fie mai bine”, a declarat antrenorul de 42 de ani după ultimul fluier de la Cluj. 

Mutu vrea să încurce etapa viitoare și socotelile dinamoviștilor, ale căror culori le-a apărat atât ca jucător cât și ca oficial.

„Avem jucători cu calitate, cu siguranță sunt niște riscuri pe care ni le-am asumat atunci când construiești de la portar. Dar încet-încet o să ne formăm identitatea noastră dacă jucăm cu ambitia din seara asta vom face viața grea multor echipe. Cu Dinamo este un meci special pentru că am jucat acolo, trebuie să ne antrenăm bine și să fim pregătiți pentru duelul care urmează”, a completat „Briliantul”. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | SPECTACOL ÎN GRUIA! CAMPIOANA S-A CHINUIT PENTRU O VICTORIE LA LIMITĂ ÎN FATA NOU-PROMOVATEI LUI MUTU

fc u craiovadinamocfr clujliga 1realitateamutu