Propunere fabuloasă a lui Mihai Stoica pentru Liga 1: ,,Hai, să facem o românească! Alo, vezi că e nasoală”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 18:07,
Mihai Stoica, FCSB
Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, are o propunere inedită pentru Liga 1, în contextul în care sistemul VAR întârzie să fie implementat în campionat.

După greşeala de arbitraj la meciul Chindia vs Rapid, în care giuleştenii au înscris din offside, oficialul de la FCSB propune ca al patrulea oficial al unui joc de fotbal să deţină un televizor, pentru a vedea reluările când se ia eronat vreo decizie.

Citește și FOTO | CU CE FOTBALIST SE IUBEȘTE SARAH, FIICA LUI MARIUS ȘUMUDICĂ

,,Hai, domnule, să facem o chestie românească. Hai să facem o chestie intermediară, să punem un televizor la al patrulea oficial. Şi aşa meciurile se dau toate la televizor şi sunt toate filmate live. «Băi, alo, vezi că e nasoală rău de tot, veniţi încoace şi uitaţi-vă la TV, vedeţi o reluare».

Dacă scoatem din context faza golului 2, se putea vorbi despre o victorie meritată a Chindiei. Dar o greșeală imensă de arbitraj a privat-o de două puncte. Din nou se pune acut problema arbitrajului video. Faza asta se rezolva fără niciun fel de problemă.”, a declarat Mihai Stoica, pentru Telekomsport.

Citeşte şi EDI IORDĂNESCU, COMPĂTIMIT DUPĂ PLECAREA DE LA FCSB: ,,ÎN ROMÂNIA CONTRACTUL ESTE FACULTATIV”

mihai stoicafcsbrealitateaVARchindiarapid