Propunerea care dinamitează Liga 1: ”Echipa care are un bolnav să iasă din campionat!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 29 mai 2020, ora 11:47,
FCSB Botoșani
FCSB Botoșani

Un patron din Liga 1 este de acord cu propunerea lui Răzvan Burleanu, potrivit căreia echipele din Liga 1 care au un jucător infectat cu COVID-19 să fie excluse din campionat.

Până la această oră, România a raportat peste 18.700 de cazuri cu coronavirus. Dintre acestea, 12.629 de persoane s-au vindecat, iar 1.240 de oameni s-au stins din viață.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține scenariul propus de președintele FRF și crede că este nevoie de precauție totală în această perioadă.

„Și eu am propus chestia asta. Există această posibilitate ca echipa care are un bolnav să aibă tot lotul pozitiv, așa că tot grupul trebuie exclus. Bineînțeles că susțin această măsură. Nu a venit de la domnul Burleanu această propunere, ci de la noi.

Ideea inițială era ca atunci când se găsește unul bolnav să fie suspendat tot campionatul, ceea ce e o prostie mare. Noi nu am fost de acord și am spus mai degrabă ca echipa care nu a avut grijă și a avut acest ghinion să iasă din campionat. E clar, există varianta ca tot grupul să aibă probleme și echipa să nu mai joace. Dacă e un focar de infecție, gata, e clar.” a declarat Valeriu Iftime pentru DigiSport.

Citește și Becali și-a ieșit din minți: ”Oamenii gândesc cu fundul și nu cu capul în țara mea!”

valeriu iftimedeclaratiicoronavirusliga 1