Prunea a stricat prietenia cu Grozavu! „Îi recomand să nu mai procedeze așa!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 13 august 2019, ora 12:02,
florin-prunea

Florin Prunea și Leo Grozavu au stricat o prietenie de-o viață, după ce negocierile pentru preluarea postului de antrenor la Dinamo au picat. 

Prunea nu a vrut să intre în detalii, însă i-a atras atenția lui Grozavu în direct la TV.

Când baţi palma cu cineva, un fost coleg, cu un prieten de familie cred că trebuie să respecţi ce ai stabilit. Când nu respecţi asta, înseamnă că nu eştie serios. Mai multe nu doresc să spun, dar i-aş recomanda lui Leo să nu mai procedeze aşa.

Sunt discuţii private pe care nu vreau să le dezvălui. Nu cred că este normal să spui ce vorbeşti cu un antrenor, cu jucătorii, cu colegii. Dacă el vrea, poate să o facă. Noi lucrăm cu mulţi agenţi, respectăm pe toată lumea… Dar în momentul în care baţi palma, trebuie să te ţii de cuvânt„, a declarat Prunea la Digi Sport.

În momentul în care Dinamo a negociat cu Grozavu au apărut informații conform cărora Prunea a fost nemulțumit că a intrat pe fir Anamaria Prodan, care ar fi cerut un comision de 20.000 de euro.

Prunea l-a atacat și pe Bonetti, alt antrenor pe care Dinamo l-a vrut în locul lui Neagoe.

Nici cu Bonetti n-aş vrea să spun prea multe, dar a fost cam la fel. Dar poate că Dumnezeu a aşezat bine lucrurile, în aşa fel încât să nu se mai întâmple nimic şi astăzi să avem antrenor„, a adăugat Prunea.

Astăzi este așteptat la negocieri Dușan Uhrin jr.

dinamogrozavuprunea