Prunea iese la atac: ”Domnul Cortacero să tacă din gură! Să se spele cu el pe cap!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 02 octombrie 2020, ora 21:36,
prunea

Florin Prunea a ieșit din nou la atac la adresa conducerii lui Dinamo.

Fostul oficial al formației din Ștefan cel Mare nu mai vorbește cu nimeni din tabăra dinamovistă și i-a transmis un mesaj categoric lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar.

În stilul caracteristic, Prunea i-a amintit ibericului că Bogdan Bălănescu este responsabil pentru fiecare acțiune luată în cadrul clubului din Capitală.

”Nu mai am dialog cu nimeni de acolo. Voi rămâne dinamovist toată viața, nu pot să mă dezic de clubul la care am crescut. Urmăresc cu interes și cred că sunt pe drumul cel bun.

Nu, aici se ocupă avocații. Pe mine nici nu mă mai interesează problema asta. Sunt avocații care se ocupă de aceste lucruri. De ce să vreau răul clubului? Sunt probleme financiare, nu doresc și nu am dorit niciodată răul clubului. 

florin-prunea-dinamo

Dacă s-au făcut multe multe lucruri ascunse, atunci are un angajat acolo care le-a făcut. Îl cheamă Bogdan Bălănescu. El e singurul care poate să îl ajute, dacă vrea, dar eu cred că nu o să îi spună chiar tot ce preia.

O să vedeți și o să vorbim. Foarte bine că nu rămâne. Dacă este la club, atunci să se spele cu el pe cap. Domnul Cortacero să tacă din gură pentru că Bogdan Bălănescu știe tot ce s-a făcut acolo, fără pixul său nu s-a făcut nimic.” a declarat Florin Prunea la ProSport.

Vezi și VIDEO | Contra sună adunarea înaintea derby-ului: ”Mentalitate de învingători!”

dinamoliga 1florin prunearealitateadeclaratii
superliga-europa

UEFA a decis! Ce se întâmplă cu echipele care nu s-au retras din proiectul Super Ligii Europei

gigi-becali-fcsb

FCSB nu mai impresionează nici financiar: „Nu mă interesează banii”