Puljic strânge rândurile la Dinamo! „E un moment crucial, toată lumea din echipă speră”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019, ora 14:09,
puljic
puljic

Dinamo încearcă să prindă play-off-ul Ligii 1, dar trebuie să recupereze o distanță de cinci puncte față de echipa de pe locul 6. Mai sunt nouă etape din sezonul regulat, iar primul test pentru ‘câinii roșii’ este astăzi, în Ștefan cel Mare, cu Poli Iași.

Dinamo București – Poli Iași este programat astăzi, de la ora 20:30. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament.

Dinamo n-a mai câștigat de peste o lună în Liga 1, iar jucătorii încep să resimtă presiunea și așteptările fanilor.

După Clinceni, toată lumea speră că putem câştiga trei puncte. Acum avem cinci meciuri foarte importante înainte de pauză şi trebuie să începem să adunăm puncte să ne calificăm pentru play-off. Nu ne e teamă că nu prindem play-off-ul, toată lumea din echipă speră. Dar după mine, aceste cinci jocuri sunt cruciale, pentru că dacă luăm puncte cresc şansele.

Iaşi este pentru mine o echipă foarte bună, care a avut un start de sezon foarte bun. E o echipă bună, dar noi jucăm acasă şi trebuie să câştigăm meciurile de pe teren propriu. În ultimele trei meciuri am adunat doar 2 puncte, am făcut prea multe greşeli. Dacă vom câştiga următoarele două partide de acasă, mâine şi miercuri, să luăm şase puncte, cred că va fi mult mai uşor să ne concentrăm pe celelalte meciuri„, a spus fundașul Ante Puljic, la conferința de presă.

ante puljicdinamopoli iasiliga 1puljicdinamo bucuresti