Rădoi a reacționat după ce Gigi Becali i-a cerut demisia: „Să nu uite că în cazul ‘Valiza’ l-am luat pe ‘nu’ în brațe!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 11:02,
radoi-suparat

După rezultatele dezastruoase înregistrate de prima reprezentativă a României, foarte mulți oameni din fotbalul românesc au criticat în termeni duri mandatul lui Mirel Rădoi!

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a reacționat după ce în urmă cu câteva zile, nașul său, Gigi Becali, a declarat că după ultimele rezultate, Rădoi ar trebui să lase locul altcuiva pe banca echipei naționale.

Acum, Mirel Rădoi a declarat că îl doare foarte tare faptul că tocmai Gigi Becali i-a cerut demisia. În ciuda declarațiilor nașului său, Rădoi a amintit de anumite episoade din trecut, prin care și-a arătat demnitatea și loialitatea față de latifundiarul din Pipera.

Nu aș vrea să intru într-o polemica pentru că am văzut că sunt foarte multe critici, dar nu pot să am așteptări de la oameni pe care nu îi cunosc. Primul care a ieșit să îmi dau demisia a fost nașul meu. Cum să nu mă doară? Când ești pe marginea prăpastiei, măcar să fi întins o mână. Aș putea să am anumite episoade și să le enumăr aici, dar nu știu dacă mai contează. Că să ai demnitate, eu o văd altfel. Nu știu dacă e bine să îi răspund nașului meu, dar să nu uite că în 2015 când m-a sunat să vin antrenor eu am renunțat la tot. La bani, la carieră, mi-am lăsat nevasta gravidă în 5 luni, am lăsat casa, tot. Ăla e un gest de demnitate. Am venit să dau o mână de ajutor cu cea mai mare plăcere.

La fel, eu și Olaroiu am fost singurii oameni care a fost să îl viziteze la penitenciar și el ne-a zis că suntem singurii care au venit fără niciun interes. În rest toți veneau să îi ceara câte ceva.

Citește și Gică Hagi îi dă replica lui Lupescu, care i-a spus că se autoprupune la națională: “E eronat să crezi asta!”

La fel și cu cazul ‘valiza’, noi l-am luat toți pe ‘nu’ în brațe pentru el. Și ce s-a întâmplat la sfârșit? Fiecare cu avocatul lui, cu fapta lui… Asta înseamnă demnitate. Eu nu am intenția să mă răzbun pe vreun jucător sau pe cineva, asta ar însemnă că mă răzbun pe suporterii României. Singurul interes comun pe care îl avem este să avem rezultate.

Eu cred că e un semn de disperare în momentul de fata la Gigi Becali și oarecum îl înțeleg. Mă gândesc că Steaua nu mai e calificata în cupele europene și ca să crească suma de transfer a jucătorilor, ei trebuie să fie prezenți la echipa națională!, a spus Mirel Radoi, la Pro Sport.

Citește și EXCLUSIV | Cutremur la FRF după dezvăluirile lui Rizea! Ce legătură avea Dragnea cu echipa națională

realitateadeclaratiirădoigigi becaliechipa nationala
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”