Rădoi presimte vremuri complicate pentru Becali! „FCSB e jucăria lui. Va fi greu să ia bani pe jucătorii tineri”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 iulie 2020, ora 13:47,
Radoi-Becali

Selecționerul naționalei României, Mirel Rădoi, consideră că implicarea excesivă a lui Gigi Becali la FCSB a reprezentat un factor dăunător pentru rezultatele echipei. Rădoi nu crede că Becali poate să obțină multe milioane de euro în schimbul jucătorilor talentați ai ‘roș-albaștrilor’, atât timp cât aceștia nu joacă în cupele europene.

Mirel Rădoi (39 de ani) a antrenat-o pe FCSB în 2015, dar a avut un mandat scurt.

Nașul așa e și în afaceri, și în viața de zi cu zi, îi place adrenalina, așa va fi și la 90 de ani. Este la fel de activ, sunt dimineți în care stă 3 ore la biserică, apoi mai stă alte 3 ore la palat, mai sună la echipă. Lui îi plac lucrurile astea, e clar că în momentul de față chiar consideră că Steaua (n.a. – FCSB) este jucăria lui.

Din păcate, creditează din ce în ce mai mult clubul cu mai mulți bani. Dacă echipa nu va fi calificată în cupele europene, va fi greu să ia banii de pe jucătorii aceștia tineri, talentați. E greu acum să îi vinzi pe Man, Tănase, Coman, Moruțan, Olaru, pe 7-8 milioane, dacă nu au acces la cupele europene. Eu i-aș fi lăsat să plece pe Man și Coman, cred că e momentul pentru ei„, a spus Mirel Rădoi la Pro X.

antrenorgigi becalibogdan vintilaliga 1mirel rădoifcsb
gigi-becali-fcsb

Dinamo, ajutor nesperat din partea lui Gigi Becali! Ce a făcut patronul celor de la FCSB

Laszlo Boloni, Ronaldo

Laszlo Boloni s-a întâlnit în secret cu Ronaldo la Budapesta: ,,N-ar fi frumos să apar”