Radu Drăgușin, lăudat de un fost mare dinamovist: „E un jucător extraordinar de bun, cu care România ar trebui să se mândrească!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024, ora 12:31,
Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a surprins întreaga lume a fotbalului românesc după ce s-a transferat în această iarnă de la Genoa la Tottenham Hotspur.

Fundașul român a fost lăudat de Florentin Petre. Iată cum l-a descris fostul mare dinamovist.

„E un jucător extraordinar de bun, cu care România ar trebui să se mândrească!”

„Dacă ajungi la nivelul acesta, înseamnă că ai valoare. Să te transferi la Tottenham sau să joci la Juventus, să te dezbraci în același vestiar cu Ronaldo, cu Chellini și cu toți ceilalți mari jucători, înseamnă mult. E un jucător extraordinar de bun, cu care România ar trebui să se mândrească.

El va ajuta mult naționala cu devotamentul lui, cu disciplina lui, pentru că așa a fost crescut. Dacă n-avea valoare, nu ajungea niciodată acolo”, a spus Florentin Petre, conform Sport.ro.

„E un copil cuminte, bine educat, a muncit mult să ajungă aici!”

„Are tot ce-i trebuie ca să fie liderul naționalei. E un copil cuminte, bine educat, a muncit mult să ajungă aici. Îi știu povestea de la Florin Manea, impresarul lui. Acum câțiva ani buni, îmi povestea că are un jucător cu care se va mândri. Și uite că a avut dreptate. Doar ce-l luase Juventus atunci, era micuț, dar Manea a avut încredere în el, l-a susținut mereu, s-a bătut pentu el și uite că au reușit împreună. ”, a mai spus fostul dinamovist, potrivit sursei menționate.

radu dragusin