Rangers se confruntă cu grave probleme financiare! ”Nu are rezerve de bani cash!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 31 mai 2020, ora 18:10,
ianis rangers
ianis rangers

Rangers se confruntă cu grave probleme financiare, la scurt timp după ce a anunțat transferul oficial al lui Ianis Hagi.

Fiul ”Regelui” a ajuns pe ”Ibrox” pentru aproximativ 3.4 milioane de euro, sumă care va fi plătită în rate.

Potrivit unui studiu realizat de englezii de la Off The Pitch, Rangers este pe primul loc când vine vorba de cluburile din Europa care vor avea de suferit din cauza fotbalului fără spectatori.

Noul club al lui Ianis Hagi poate pierde 67% din veniturile clubului. Motivul? Clubul nu va mai vinde bilete, iar banii din sponsorizări vor fi din ce în ce mai puțini.

Situația financiară a formației antrenate de Steven Gerrard a fost explicată de David Low, consilier financiar: „O furtună se apropie. Cluburile scoțiene depind prea mult de veniturile înregistrate în ziua meciurilor. La Rangers și Celtic va fi și mai rău, pentru că au și cele mai mari salarii.

Însă, în timp ce Celtic a semnat un contract nou cu Adidas, Rangers sunt sponsorizati de o nouă firma, Castore, care nu le va oferi un avans prea mare. Mai mult, dacă Celtic are 35 de milioane în banca, Rangers nu are nici rezerve de bani cash și nici facilități de credit. Este o situație critică.”, a spus Low pentru Scottish Sun.

Citește și Mutare perfectă pentru Ianis Hagi! “Va face saltul în Premier League!”

probleme financiarerangersdeclaratii