Rapid a învins Concordia Chiajna într-un amical! Băiatul lui Dan Șucu a jucat 25 de minute

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 25 martie 2023, ora 15:38,
Jayson Papeau și Paul Iacob
Jayson Papeau și Paul Iacob

Echipa de fotbal Rapid a jucat, pe propriul stadion, un amical cu divizionara secundă Concordia Chiajna, pe care l-a câștigat cu 4-2.

Băiatul lui Dan Șucu a jucat 25 de minute în amicalul Rapid – Concordia Chiajna 4-2

Meciul s-a jucat fără spectatori. Antrenorul gazdelor, Adrian Mutu, nu s-a bazat pe jucătorii convocați la echipele naționale, astfel că a folosit fotbaliști care au evoluat puțin sau deloc în acest sezon, la echipa de seniori.

Rapid a deschis scorul în minutul 14, prin Jayson Papeau, dar oaspeții au egalat după reușita lui Mediop Ndiaye din minutul 41. Bucuria celor de la Concordia a durat câteva zeci de secunde, deoarece Paul Iacob a marcat pentru 2-1 (43).

Alexandru Ioniţă a majorat diferența din penalty (51), Raul Rusescu a punctat pentru Concordia în minutul 73, dar Alexandru Stan a stabilit scorul final (89), la foarte scurt timp după ce a fost trimis în teren de Adrian Mutu.

La gazde a jucat și Dan Șucu jr, unul dintre băieții finanțatorului echipei. El a fost introdus în minutul 65, în locul lui Ljuban Crepulja.

Iată echipa folosită de Mutu: Drăghia (66 – Ungureanu) – Belu Iordache, Iacob, Ştefan – Ioniţă (87 – Stan), Crepulja (65 – Şucu jr), Ongenda (75 – Crivac), Papeau – Bamgboye (46 – Emmers), Luckassen (46 – Sefer), Costache (46 – Onea).

Dan Sucu jradrian mutu