Rapid e lider, dar „nu e nici la jumătate din potențial”. Ce probleme stopează creșterea performanțelor

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 08:53,
Rapid, sursa foto: Rapid București/Instagram
Rapid, sursa foto: Rapid București/Instagram

După victoria cu CS Mioveni, scor 2-0, Rapid a ajun lider în clamasentul din Liga 1. În prima etapă, echipa bucureșteană câștigase scurt cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

În urma acestor rezultate, nou promovata a ajuns să conducă ierarhia din primul eșalon, cu un golaveraj de invidiat: 3 goluri marcate și niciunul gol primit. Însă, Daniel Pancu are un avertisment către contracandidatele giuleștenilor. Conform acestuia, formația lui Mihai Iosif nu este nici măcar la jumătate din potențialul pe care îl are, dar odată ce vor fi rezolvate anumite probleme de omogenitate și de natură fizică., exprimarea echipei va fi și mai eficientă.

Sursă foto: Pro Sport

De asemenea Pancu a subliniat și faptul că vrea să vadă cum reacționează Rapidul în momentul în care este condus, dar a menționat și ce transferuri trebuie să mai facă oficialii din Giulești.

”Rapid a obținut maximum de puncte, dar echipa nu e nici la jumătate din potențial. Sunt probleme de omogenitate, probleme fizice, dar sunt jucători cu experiență, se vede în modul în care se apără. În momentul în care Rapid marchează și se retrage, e foarte greu să-i dea cineva gol”.

Sursă foto: Pro Sport

Eu cred că mai au nevoie de transferuri, pentru că nu au bancă deocamdată. Trebuie să vedem cum se va descurca Rapidul când va încasa gol prima. E important să fie liniște, cum spune și Mihai Iosif”, a declarat fostul jucător și antrenor al Rapidului, conform Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | RAPIDUL ESTE NOUL LIDER AL LIGII 1! VICTORIE FACILĂ PENTRU GIULEȘTENI LA MIOVENI

liga 1potentialdaniel pancumihai iosifrapidrealitatea