VIDEO | Rapidul este noul lider al Ligii 1! Victorie facilă pentru giuleșteni la Mioveni

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 23:24,
Sursă foto: gsp.ro
Sursă foto: gsp.ro

Echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 2-0 pe terenul argeșenilor într-o partidă a noilor promovate în această ediție de campionat. 

Dragoș Grigore a deschis scorul în minutul 42 pentru oaspeți în urma unei lovituri de colț la care fundașul Rapidului a izbutit să câștige duelul aerian cu adversarul său direct. A fost prima reușită a fostului dinamovist în tricoul alb-vișiniu. Apoi, același Adrian Bălan, care a adus victoria etapa trecută, în partida conatr Chindiei a recidivat și la Mioveni în minutul 55. Și a adus mai multă lniște în jocul echipei sale. Giuleștenii nu au avut mari emoții pentru a păstra avantajul de pe tabelă.

Golul lui Dragoș Grigore se poate vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=K_Ovhe361TQ

Și au maximum de puncte după două runde din această stagiune a Ligii 1. Rapidul o va întâlni etapa viitoare pe Farul. În timp ce CS Mioveni se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru confruntarea cu Sepsi.  Formația antrenată de Alexandru Pelici nu are niciun gol marcat și nu a adunat nicuun punct după primele două etape din actualul campionat al Ligii 1. Înaintea primului fluier al jocului de la Mioveni, nocturna a picat pentru câteva minute. Însă startul jocului nu a fost întârziat.

Golul lui Adi Bălan se poate vedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=N2Tn7gleb38

CITEȘTE ȘI –>> EXPLICAȚIILE LUI ȘUMUDICĂ DUPĂ CE S-A DEZLĂNȚUIT LA ULTIMA CONFERINȚĂ DE PRESĂ: „ȚIN SĂ FAC DOUĂ PRECIZĂRI”

rapidrealitatealiga 1mioveni