SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Rapid își poate pierde căpitanul pentru următoarele meciuri! Care este situația lui Cristi Săpunaru

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 19:08,
Sapunaru, Rapid
Sapunaru, Rapid

Fundașul în vârstă de 35 de ani nu va evolua în următoarea partidă de campionat, contra celor de la FC Voluntari, din cauza unei suspendări!

Cristi Săpunaru este unul dintre stâlpii formației conduse de Mihai Iosif, iar prezența sa în centrul liniei defensive, alături de Dragoș Grigore, a făcut ca Rapid să aibă poarta intactă în primele etape. Cu toate acestea, alb-vișinii vor fi nevoiți să se descurce fără liderul din teren în partida cu Voluntari, însă perioada de absență a lui Săpunaru s-ar putea prelungi.

Concret, fostul component al primei reprezentative a României s-a accidentat în meciul de Cupă, împotriva celor de la CS Mioveni, și ar putea să fie indisponibil pentru următoarele dueluri. Cu toate acestea însă, antrenorul Adrian Matei a mărturisit că nu crede că problemele medicale îl vor face pe Săpunaru să stea departe de gazon.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, am văzut în primul rând rezultatele pe care cei de la Voluntari au reuşit să le facă în ultimele patru meciuri. O echipă care a progresat foarte mult, care e pe un trend foarte ascendent, care joacă fotbal, lucru pe care nu l-am mai văzut la echipa din Voluntari. Accidentarea (n.r lui Săpunaru) nu cred că o să-l facă să stea pe bancă, a declarat Adrian Matei.

Citește și RAPIDIȘTII, MULȚUMIȚI DUPĂ PRIMELE ETAPE ÎN LIGA 1: „AM ARĂTAT CĂ JUCĂM FOTBAL FAŢĂ DE ALTE ECHIPE!”

cristi săpunaruliga 1adrian mateirapidrealitateadeclaratii