Rapid, sfătuită să mai transfere jucători: ,,Trebuie să acopere 8 posturi! Nu au un lider”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 29 iunie 2021, ora 21:34,
Rapid București în cantonament
Rapid București în cantonament

Rapid Bucureşti a revenit în Liga 1 după şase sezoane petrecute în ligile inferioare, însă pentru a spera la menţinerea în prima divizie fotbalistică, clubul giuleştean are nevoie de întăriri.

Până acum, la clubul antrenat de ,,poetul” Mihai Iosif au ajuns deja Alexandru Albu, venit împrumut de la Concordia Chiajna, Claudiu Belu-Iordache, sosit liber de la Hermannstadt şi Ljuban Crepulja, adus tot liber de contract de la Astra Giurgiu.

Dinu Gheorghe, fost conducător în Giuleşti, este de părere că echipa mai are nevoie de cel puţin 8 jucători noi. Acesta sugerează că giuleştenilor le trebuie neapărat un portar cu experienţă.

,,Rapid trebuie să acopere 8 posturi, nu au un lider, să construiești echipa în jurul lui! Ei au nevoie în primul rând de un portar cu o experiență, iar cuvântul lui să fie unul greu, atunci când echipa se apără. Rapid a luat trei jucători buni de Liga 1.

Crepulja vine dintr-o zonă unde ambiția este un criteriu esențial, Albu are experiență și poate să revină în atenția selecționerului, iar Belu poate să facă mai multe meciuri bune decât slabe.”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

Citeşte şi VIDEO | MIHAI IOSIF PUNE PRESIUNE PE CONDUCĂTORII RAPIDULUI: „AŞTEPT TRANSFERURILE PROMISE!”

dinu gheorghetrasferurirapid bucurestirealitatea