SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Rapidiştii abia aşteaptă să evolueze pe noua arenă din Giuleşti: ,,Sper ca mecanicii să sune din sirenă când trec pe acolo”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 18:29,
Stadionul Rapid-Giuleşti. sursa foto: Minsterul Dezvoltării
Stadionul Rapid-Giuleşti. sursa foto: Minsterul Dezvoltării

Rapid Bucureşti a promovat în vară în Liga 1, iar de atunci încă nu a avut şansă să evolueze pe noul stadion din Giuleşti, a cărui inauguarare se apropie.

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu CS Mioveni în care a vorbit şi despre noul stadion din Giuleşti. Acesta este impresionat de noua arenă a echipei sale şi abia aşteaptă să audă sunetul sirenei în momentul în care trenurile trec pe lângă stadion.

,,Suntem nerăbdători cu toţii, dar aşteptăm, sunt lucruri care nu depind de noi. Am spus când s-a dărâmat că sper ca sufletul să rămână acolo, aşa pe exterior nu ştiu dacă e ceva ce ne poate aduce aminte, poate sunetul locomotivei. Sper ca şi mecanicii de locomotivă să îşi păstreze tradiţia şi să sune sirena când trec pe acolo. Este un stadion nou, foarte frumos şi arată deosebit. 

Drumul ăla l-am făcut de atâţia şi atâţia ani şi când am intrat pe stadion am avut sentimentul de acasă.’‘, a declarat Mihai Iosif, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Citeşte şi MIHAI IOSIF A FĂCUT UITATĂ PARTIDA CU CHINDIA: ,,ALTELE SUNT TRAGEDIILE ÎN VIAŢĂ”

realitatearapidstadionliga 1mihai iosifgiulesti