Rapidul, o nucă tare pentru echipele din Liga 1: ,,Când nu va reuşi să marcheze, nu va pierde jocurile”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 12:31,
Rapid Bucureşti
Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti a disputat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Naţional Arena, contra dâmboviţenilor de la Chindia Târgovişte, terminat cu o victorie.

Giuleştenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-o, graţie reuşitei din repriza a doua a atacantului Adrian Bălan. Fotbalistul a schimbat tabela de marcaj în minutul 57 al jocului.

Rapid - Chindia Târgovişte/Sursa foto: Cristi Preda/GSP
Rapid – Chindia Târgovişte/Sursa foto: Cristi Preda/GSP

Daniel Pancu, fost jucător şi antrenor la Rapid, a fost prezent la jocul disputat de giuleşteni pe teren propriu. După primul joc disputat, ,,Pancone” este de părere că echipa lui Mihai Iosif va fi extrem de greu de învins pe teren propriu.

,,A fost extraordinar, exact cum mă așteptam. Atmosfera fantastică, echipa s-a exprimat bine, pentru o echipă nouă, chiar dacă sunt jucători cu experiență. Sunt puțin în urmă cu pregătirea, cel puțin în prima repriză au fost puțin surprinși pe plecări în profunzime.

Echipa sunt convins că va arăta foarte bine. Va fi o echipă solidă, foarte greu de bătut, cel puțin pe teren propriu. Mie mi-a fost foarte dor de atmosfera asta din tribune. Am văzut foarte mulți copii pe stadion, mi-am adus aminte de primul meci din Liga 4.

Campionatul e la început, drumul e lung. E foarte important, pe lângă omogenizarea asta, să rămână sănătoși. M-am întâlnit cu Grigore la mall zilele trecute, mi-a zis că o să joace încă de atunci. Sunt jucători cu o vârstă, iar dacă se accidentează vor suferi. Probabil vor mai fi transferuri.

Cred că Rapid va fi o echipă care, chiar și atunci când nu va reuși să marcheze, nu va pierde jocuri. E un aspect important în Liga 1!”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digisport.

Citeşte şi „RAPIDUL TERMINĂ ÎN PRIMELE 8 ECHIPE ALE LIGII 1!”. PRONOSTICUL OFERIT DE UNUL DINTRE FOȘTII ANTRENORI AI GIULEȘTENILOR

rapidchindialiga 1daniel pancurealitatea