„Rapidul termină în primele 8 echipe ale Ligii 1!”. Pronosticul oferit de unul dintre foștii antrenori ai giuleștenilor

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 01:24,
Rapidiștii, pregătiți pentru startul sezonului
Rapidiștii, pregătiți pentru startul sezonului

Alb-vișiniii sunt pregătiți să debuteze în noul sezon împotriva Chindiei, duminică seară. 

Rapidiștii se întorc în prima divizie, iar Viorel Hizo este convins că trupa din Grant nu va avea emoții cu retrogradarea în această stagiune.

„Arată bine. Pe linia de fund, a adus jucători cu mare experiență, iar asta este foarte bine. Contează enorm să îți asiguri spatele cu jucători cu experiență. Pentru că, la un moment dat, se ajunge la duelul unu la unu, iar astfel de stoperi, precum Săpunaru sau Grigore, chiar și Dandea, sunt greu de depășit. Iar asta îți oferă siguranță, liniștea să construiești.

Pe hârtie, lucrurile arată foarte bine, e un amestec de experiență și de perspectivă. Sper ca și în teren să fie la fel și nu văd de ce n-ar fi. Pentru moral e important să și pornească bine, inclusiv ca rezultate. La ce lot are, dacă Mihai Iosif va putea să păstreze acea atmosferă de la Liga a 2-a, eu zic că Rapid ar putea fi în primele 8 la finele acestui sezon”, a fost analiza fostului tehnician din Grant pentru Gazetă. 

Sibianul promite că va fi prezent a evenimentul așteptat cu nerăbdare de toți rapidiștii.

„Intenționez să vin la prima partidă găzduită pe noul stadion din Giulești. Mi-e chiar dor de „Potcoavă”. Știu, acum e altceva, o arenă modernă, dar eu tot la bătrânul stadion o să mă gândesc. Doar au trecut aproape 30 de ani de când am antrenat prima dată Rapidul. Iar microbul rămâne pe viață.

E important, inclusiv pentru public, pentru că începe să revină pe stadioane. E esențial, fără spectatori, fotbalul parcă nu are niciun sens. Va fi un campionat încins și frumos, mai multe derby-uri, emulație și în rândul fanilor, atmosferă cum trebuie să fie. Și sper ca Rapid să fie printre protagoniste”, a mai punctat Hizo. 

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI IOSIF, OPTIMIST ÎNAINTEA DEBUTULUI ÎN LIGA 1! CE OBIECTIV ARE RAPIDUL ÎN NOUL SEZON

rapidrealitatealiga 1stadion giulestihizo