Detalii de ultimă oră privind prezența președintelui Klaus Iohannis la evenimentul Simonei Halep

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 16:20,

Sportiva în vârstă de 29 de ani trăiește astăzi una dintre cele mai fericite zile din viața sa, asta deoarece se va căsători cu partenerul său din ultimii ani, Toni Iuruc!

Deși pe plan profesional lucrurile nu au stau tocmai bine pentru Simona Halep în ultimul an, din punct de vedere sentimental, cea mai bună sportivă din România pare că traversează clipe de vis. La puțină vreme după ce constănțeanca în vârstă de 29 de ani a fost cerută în căsătorie, acceptând pe loc propunerea partenerului său de viață din ultimii ani, acum, cei doi vor avea cununia civilă în cursul zilei de astăzi.

Printre invitații de seamă la eveniment s-a vehiculat și numele președintelui Klaus Iohannis, însă Stere Halep a dezvăluit că acesta nu va fi prezent, prezentând ulterior și adevăratul motiv. Totodată, tatăl Simonei a ținut să demonteze și informațiile potrivit cărora totul se va desfășura într-un regim foarte strict, la cererea actualului loc 13 WTA.

„Este o zi super frumoasă. Am emoţii, aşa cum este normal. Cununia civilă va avea loc la ora 16, naşii vor fi şi ei prezenţi, desigur. Nu ştiu câţi invitaţi vor fi prezenţi. Le doresc multă sănătate pentru că în rest au de toate.

Legat de informaţia conform căreia invitaţii nu au voie cu telefoane mobile, totul este fals. De unde aveţi această informaţie?! Toate sunt minciuni. Noi suntem oameni transparenţi, normali, nu avem nimic de ascuns. Klaus Iohannis nu va veni la eveniment, nu a fost trimisă invitaţie către dumnealui, nu, a explicat Stere Halep, citat de PlaySport.

Citește și UN INVITAT AL SIMONEI HALEP, DEZVĂLUIRI FABULOASE: ,,ACESTA ESTE UN VIS MAI VECHI DE-AL EI”

declaratiirealitateanuntaStere Halepsimona halepklaus iohannis