Un invitat al Simonei Halep, dezvăluiri fabuloase: ,,Acesta este un vis mai vechi de-al ei”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 15:50,
Simona Halep şi Toni Iuruc
Simona Halep şi Toni Iuruc

Astăzi, 15 septembrie, jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

Emanoil Savin, unul dintre invitaţii Simonei Halep la evenimentul din această după-amiază, a vorbit despre participarea la cununia civilă a acesteia. Fostul primar al Buşteniului spune că mereu a avut emoţii când a luat parte la evenimente ale sportivei.

,,(Aveti emoţii pentru evenimentul organizat de Simona Halep?) Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep… întotdeuna am avut emoţii, inclusiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat. Am fost prezent acolo.

Bineinţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi, pe 15 septembrie, la un club din Constanţa. Vrem să-i urăm casă de piatră din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalităţi din lumea sportului şi din lumea mondena.

(Care e cea mai frumoasă amintire cu Simona?) Din toate amintirile, una e frumoasă şi restul sunt foarte frumoase. Am avut la un moment dat un meci în care Simona Halep, l-am văzut la televizor împreuna cu familia, aici, în Buşteni, am sărit prin hotel că toată lumea se ţinea de televizor.

Tot timpul ne-am bucurat. Simona e idolul la ora actuala a românilor şi văd că a prins publicul la nivel mondial.

(Ce preferinţe are Simona când vine la dumneavoastră acasă?) Vrea să mănânce totul numai tradiţional: produse de vânat, brânzeturi de casă, plăcinte ”Poale-n brâu”, curcan cu varză, tot ceea ce gătim noi pentru ea ştie cu siguranţă că sunt foarte bune şi că sunt bio.

Acesta este un vis mai vechi de-al ei. Vrea să se căsătorească. Îşi doreşte foarte mult un copil. Îl cunosc pe soţul ei foarte bine şi sunt sigur că se va linişti, şi îi dorim să ajungă cât mai repede în top 10 sau în top 3 (n.r. în clasamentul WTA). Simona rămâne Simona Halep.

Cu prima ocazie, când vine la munte, sper să urcăm împreună la Babele, la Sfinx şi să facem un traseu, la Crucea Caraiman, la Costila.

(Ce cadou îi veţi face?) Îi voi lua un cadou frumos. O amintire frumoasă de la familia Savin. Surpriza a făcut-o soţia mea. Va fi o amintire frumoasă şi plăcută. Ceva de casă.

(S-a consultat cu mama ei în legătură cu ţinuta pe care o va purta în ziua nunţii?) Cununia civilă se va petrece pe malul mării, unde va semna documentele de căsătorie, iar petrecerea va avea loc direct în club.”, a declarat Emanoil Savin, pentru Telekomsport.

Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Citeşte şi VIDEO | STERE HALEP A VORBIT DESPRE INTERDICŢIILE INVITAŢILOR LA CUNUNIA CIVILĂ A SIMONEI! UNDE VOR SEMNA ACTUL DE CĂSĂTORIE SPORTIVA ŞI TONI IURUC

simona halepemanoil savinrealitateacununia civila