SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Răsturnare de situaţie! Unde se va disputa jocul de Cupă dintre Baia Mare şi CS U Craiova

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 18:19,
CSU Craiova
CSU Craiova

În urma dicuţiilor purtate de oficialii celor de la CS U Craiova cu cei de la Minaur Baia Mare, meciul de cupă dintre cele două formaţii ar fi trebuit să se dispute pe stadionul ,,Ion Oblemenco”.

Deşi se stabilise ca meciul să aibă loc în Bănie, organizatorii au revenit asupra deciziei, iar meciul se va disputa la Baia Mare, pe stadionul ,,Viorel Mateianu”, în cele din urmă.

Oltenii veniseră cu această propunere, urmând ca toate cheltuielie să fie suportate de patronul Mihai Rotaru, însă tot planul a fost dat peste cap din cauza Primăriei Municipiului Craiova.

Citeşte şi REGHE JUNIOR, MESAJ NECRUȚĂTOR PENTRU TATĂL SĂU: „AI MURIT PENTRU MINE!”. CE A COMPLETAT ANAMARIA PRODAN

,,Da, am convenit cu cei de la Baia Mare să jucăm meciul din optimi pe terenul nostru, dar Primăria Craiova nu și-a dat acceptul în cele din urmă, fiindcă gazonul de pe ”Ion Oblemenco” este proaspăt schimbat.’‘, a precizat un ficial al celor de la CS U Craiova, potrivit sport.ro.

Astfel, Primăria Municipiului Baia Mare a luat decizia să închirieze o nocturnă mobilă pentru meciul cu CS U Craiova din optimi, costul acesteia ajungând undeva la 60.000 de euro. Cheltuielile vor fi suportate de către Consiliul Local, jumătate, iar restul va veni din încasăriel de pe meci.

Stadionul ,,Ion Oblemenco” urmează să găzduiască în periaoda următoare trei meciuri: CS U Craiova – Academica Clinceni (18 octombrie, Liga 1), FC U Craiova 1948 – Gaz Metan Mediaș (22 octombrie, Liga 1), FC U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe (28 octombrie, Cupa României).

 

Citeşte şi CUM ARATĂ PROGRAMUL OPTIMILOR CUPEI ROMÂNIEI! CÂND JOACĂ FCSB, CSU CRAIOVA, RAPID SAU DINAMO

 

stadionrealitateaminaur baia marecs u craiovacupa romaniei