Războiul dintre FCSB și CSA continuă: „Vom face toate procedurile pentru a juca în Ghencea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 13:24,
mustata

Suporterii de la FCSB pare că nu au renunțaț la gândul de a juca pe noul stadion din Ghencea, în ciuda faptului că CSA a respins în mod categoric această variantă!

Liderul galeriei de la FCSB, Gheorghe Mustață, a declarat că ultrașii celor de la FCSB nu au renunțat la ideea ca formația din prima ligă să joace meciurile de acasă pe stadionul din Ghencea.

„Noi am dat în judecata CSA-ul pentru a ne pune la dispoziție toate documentele despre tranzacția dintre CSA și domnul Păunescu, și dintre domnul Păunescu și domnul Becali. Noi știm că nu i-au vândut domnului Becali un tanc și au clasificat acele documente.

Eu sper să îi facem pe suporterii nehotărâți să vină înapoi lângă Peluza Nord și să arătam exact ce a fost odată. Steaua niciodată nu a retrogradat, eu așa știu. Dacă îmi spune cineva că Steaua a retrogradat vreodată, eu vă dau cuvântul meu de onoare că nu mai intru pe stadion.

Citește și Rădoi lămurește declinul fotbalului românesc: “Am crezut că merge în continuare cu cartofi prăjiți și ceafă de porc!”

După revoluție nu poate să spună nimeni că nu a fost la meciul cu Villareal și dădeam zăpada de pe teren. Atunci am luat 50 de suporteri din tribună și am intrat să dam zăpada, cum poate cineva să îmi ia istoria asta, amintirile? Cum poate spune cineva că Steaua nu a jucat cu Chelsea, cu Manchester City?” a declarat Mustață pentru Pro X.

Mustață a anunțat că va face împreună cu suporterii FCSB-ului, o petiție la nivel național prin care echipa de primă ligă să joace pe noul stadion, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla va da în judecată Clubul Sportiv al Armatei.

„Să îi dea interdicție CSA-ul și lui domnul Orban să intre, că poate tine cu Steaua din Liga 1. Noi vom face procedurile împreună cu conducerea clubului spre a închiria stadionul și a juca acolo. Dacă cineva își asuma și nu ne va da voie, e problema lor. Toți răspundem! Avem instituțiile statului și vom face plângeri penale!

Voi ajunge și la o petiție de genul asta, dacă sunt toți cetățenii acestei țări de acord să plătească 5 milioane de euro la 3 ani, investiția MAPN-unului în nimic. Spuneți-mi și mie ce beneficii au adus acești 5 milioane clubului? Utilitățile stadionului nu o să coste 2-3 lei, o să coste sute de mii. Eu nu o să fiu de acord!”, a mai adăugat liderul Peluzei Nord.

Citește și Un conducător ştie de ce greşesc arbitrii în Liga 1! ,,Ei sunt ca jucătorii care nu evoluează”

mustatarealitateacsa steauastadion Ghenceafcsb
SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român

Petra Selmeci

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală