Războiul galeriilor Stelei și Rapidului, dus la un alt nivel: „Au venit și Nuțu cu Sile Cămătaru. Erau 50 de mașini”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 21:34,
Jean Pavel – Gigi Corsicanu
Jean Pavel – Gigi Corsicanu

Steaua și Rapid sunt două dintre echipele cu cei mai fanatici și pătimași suporteri din România, mai mereu existând conflicte între aceștia.

Gigi Corsicanu, fostul lider al ultrașulor giuleșteni, a avut mai multe dispute cu Jean Pavel, conducătorul din anii 90 al galeriei ”roș-albastre”. Acesta a dezvăluit un episod în care au fost implicați și temuții interlopi Nuțu și Sile Cămătaru.

”A mai fost un eveniment cu Nuțu. Am avut eu niște conflicte cu Jean Pavel, care a încasat-o, a luat niște bătăi și credea că eu sunt responsabil. S-a văitat și pe la televiziuni că l-au bătut oamenii lui Gigi Corsicanu. Nu știu cine l-o fi bătut, cum l-o fi bătut, treaba lui. A luat bătaie omul.

Nu știa cum să mă domine pe mine. Jean Pavel era pe cai mari când am preluat eu galeria Rapidului și venise unul Corsicanu care l-a cam liniștit pe Jean Pavel. Nu prea avea Jean Pavel ce să-i facă lui Gigi Corsicanu. El simțind că nu are putere în fața mea a încercat să-l implice pe Nuțu Cămătaru.

Eu cu niște prieteni de-ai mei am fost la un restaurant din Ghencea. Erau niște lăutari, dădeau unii dedicații și Jean Pavel s-a dus și l-a îmbârligat pe Nuțu Cămătaru că l-a înjurat Gigi Corsicanu de familie. După aceea, m-a sunat Jean Pavel că vrea să ne întâlnim. I-am zis: «Da, mă, vino după mine, că știi unde stau!».

CITEȘTE ȘI –>> NUŢU CĂMĂTARU, DEZVĂLUIRI ULUITOARE: ,,PE CORSICANU L-AM SPART CU BĂTAIA! TOATE RĂZBOAIELE ASTEA PENTRU GIGI BECALI”

Am fost și eu la el, în Berceni. M-am dus singur cu nevastă-mea, între 300 de inși și l-am invitat la bătaie: «eși, bă, să te bați tu cu mine, dacă ești bărbat!». Și ai lui spuneau: «Bă, a venit omul singur aici la noi, e bărbat. Dacă ai tupeu, bate-te cu el! Dacă ai sânge în c…e». Nu a avut, i-a fost frică și apoi l-a îmbârligat pe Nuțu.

Dacă ai ceva să îmi spui mie, vino tu acum unde stau, în Vitan. Le era frică să vină acolo, că eu stăteam pe o stradă d-asta de intrai și nu știai dacă mai ieși. Ulterior, am stabilit să ne vedem la stadionul Olimpia. Eu trebuia să mă văd cu Pavel. A venit, dar au venit și Nuțu, cu Sile Cămătaru. Erau vreo 50 de mașini. Eu eram cu câțiva prieteni, cu „Bebelușul”, dacă îl știți.

Atunci, Nuțu mi-a zis că l-am înjurat. I-am zis: «Băi, nu te-am înjurat! De ce să te înjur? Ce să am cu tine? De unde până unde să te înjur eu pe tine? Eu am treabă cu stadioanele, ne intersectăm noi cu ceva? Avem vreo combinație? Probabil din cauză că ăsta, Jean Pavel, nu prea poate să o scoată la capăt cu mine și vrea să te îmbârlige». S-a prins și el. L-a certat și l-a urecheat puțin… «Băi, Jeane, dacă ai ceva cu băiatul ăsta, rezolv-o tu cu Corsicanu, nu mă mai băga pe mine în treburile voastre»”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI CORSICANU ÎL CONTRAZICE PE NUŢU CĂMĂTARU: ,,DACĂ MĂ BĂTEA VREODATĂ, MUREAM, NU MAI TRĂIAM”

ultrasi steauagigi corsicanujean pavelsile camatarurealitateaultrasi rapidnutu camataru