Răzvan Lucescu e categoric: ”Becali a tras fotbalul după el! Steaua este în Liga 1!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 29 noiembrie 2020, ora 17:34,
razvan lucescu al hilal
razvan lucescu al hilal

Răzvan Lucescu (51 ani), antrenorul lui Al-Hilal, n-are dubii când vine vorba de adevărata Steaua București.

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Lucescu Jr. a antrenat-o pe Rapid, rivala roș-albaștrilor, și consideră că formația patronată de Gigi Becali este continuatoarea echipei înființate în 1947.

”Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a luat clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturi, în Cupa UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu.

Fără el, nu știu unde ajungea. Becali, prin ce a făcut la Steaua, a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali.” a spus Răzvan Lucescu la Radio Sport 1.

Citește și Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după încă un succes în Arabia Saudită: “Nimeni n-a făcut așa ceva”

fcsbcsa steauarealitateadeclaratiirăzvan lucescu