Răzvan Lucescu l-a pus la zid pe Mihai Pintilii: „Ne descurcăm să fim șmecheri! Să se ducă la școală să studieze!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 13:12,
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Mihai Pintilii se află în conflict cu FRF din cauza licenței PRO. Se pare că Răzvan Lucescu, tehnicianul român, nu este de acord cu fostul mijlocaș al bucureștenilor.

Mai exact, Lucescu consideră că Pintilii trebuie să își efectueze școala mai întâi și abia apoi să fie antrenor cu acte în regulă.

„Ne descurcăm să fim șmecheri! Să se ducă la școală să studieze!”

„În primul rând nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învățați cu astfel de situații. Ne descurcăm să fim șmecheri.

Nu este vorba numai de fotbal și de scandal. În general în România și în general în țările de Est. Pentru a ajunge odată și odată o țară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile. Poate că Pintilii este cel mai bun și cel mai talentat antrenor al României. Trebuie să respecte regulile.

Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la școală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Trebuie să înțelegem că trebuie să ajungem la acest moment. Să respectăm regulile. E un haos permanent. (n.r. nu e fair-play pentru ceilalți antrenori care au urmat regulile) Nu e fair-play pentru absolut toată lumea.

Este un exemplu greșit pe care îl dăm tuturor nu numai în lumea fotbalului. Nu respectați regulile pentru că există variante să scăpați. Aia mai puternici scapă, ăia mai slabi”, a spus Răzvan Lucescu, citat de fanatik.ro.

fcsbmihai pintiliirăzvan lucescu