Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 17:01,
SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021
SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Internaționalul român în vârstă de 25 de ani pare că este dorit intens de Olympique Lyon, dar și de AC Milan, două dintre cele mai cunoscute cluburi din Europa!

Evoluțiile din ultimul sezon în tricoul celor de la Cagliari le-au trezit interesul marilor cluburi pentru Răzvan Marin, astfel că AC Milan și Lyon sunt primele două formații care au intrat pe fir pentru transferul mijlocașului tricolor. Devenit un om important și în primul 11 al lui Mirel Rădoi de la naționala României, Marin poate prinde transferul carierei în această vară.

 

Potrivit presei din Franța, oficialii lui Lyon au înaintat deja o ofertă clară către italieni, în valoare de 15 milioane de euro, refuzată însă de Cagliari. Răzvan Marin pare că l-a impresionat și pe Juninho, fostul mare fotbalist al formației din Hexagon, care îl vrea cu insistență pe român la echipa sa.

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo Agency/Alamy Live News)

 

„Oficialii din Lyon ar fi oferit lui Cagliari 15 milioane de euro pentru serviciile internaționalului român Razvan Marin.

Încă în forță în culise pentru a atrage pepite tinere cu potențial ridicat, se spune că Juninho s-a îndrăgostit de mijlocașul de 25 de ani împrumutat de la Ajax Amsterdam.

 

Citește și LICITAŢIE PENTRU RĂZVAN MARIN! OFERTĂ DE 15 MILIOANE DE EURO DIN LIGUE 1

 

Autor al unui sezon puternic în Italia, cu 39 de jocuri jucate în toate competițiile pentru trei goluri marcate și șase pase decisive oferite, Razvan Marin ar fi în mod clar una dintre prioritățile echipei franceze în timpul acestei piețe de transferuri.

Liderii lui Olympique Lyon au atras deja în acest caz. Aceștia ar fi oferit lui Cagliari 15 milioane de euro. O primă ofertă refuzată de clubul din Serie A.

Italienii intenționează să tragă de timp pentru a avea un plic mult mai mare știind foarte bine că competiția promite să fie acerbă pentru fostul Standard de Liège. Astfel, cei responsabili pentru AC Milan ar fi și ei pe urmele lui Răzvan Marin”, scriu cei de la football.fr.

 

15.000.000 de euro este cota de transfer a lui Răzvan Marin, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 39 de meciuri, trei goluri și șase pase decisive reprezintă bilanțul mijlocașului român în acest sezon în tricoul celor de la Cagliari.

 

Citește și CAGLIARI I-A STABILIT PREȚUL LUI RĂZVAN MARIN. CÂT TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ AC MILAN PENTRU JUCĂTORUL ROMÂN

oferta lyonrealitatearazvan marincagliari