Răzvan Pleșca a vorbit despre ratarea transferului la Universitatea Craiova

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 11 septembrie 2020, ora 18:10,
plesca gigi becali

Dorit de Universitatea Craiova, Răzvan Pleșca (37 de ani) pare blocat pentru totdeauna la Gaz Metan Mediaș, formație care l-a transferat liber de contract, în vara lui 2010.

Portarul ajuns la 37 de ani a dezvăluit că oficialii clubului din Mediaș s-au aflat în negocieri extrem de avansate cu cei de la Craiova, însă au decis să nu-l lase să plece.

„S-a vorbit mult şi despre plecarea lui Messi la Manchester City, dar până la urmă e tot la Barcelona, se antrenează tot la Barcelona şi e sub contract tot cu Barcelona.
S-a discutat despre acest transfer, prea multe detalii nu cunosc, nu ştiu ce au negociat conducerile celor două cluburi, e posibil să am o clauză de reziliere de 700.000.000 euro de care nu ştiam, aşa că probabil voi rămâne la Mediaş şi în acest an. Sunt sub contract cu Gaz Metan şi nu mi l-am prelungit acum, era prelungit încă de anul trecut până în vara lui 2021.

Probabil după retragere voi fi unul dintre acei jucători care îşi vor plictisi prietenii povestindu-le cum a avut el oferte de la echipe mari şi nu a fost lăsat să plece. Au fost discuţii şi cu CFR Cluj, şi cu Rapid, şi cu Vaslui, prima dată prin 2011 cu CFR şi prin 2015… Cu Rapid, tot atunci, după campania de Europa League, era Răzvan Lucescu antrenor. Campania de Europa League a Mediaşului”, a declarat Răzvan Pleșca pentru Telekom Sport.

Citește și • Dumitru Dragomir, apărat după incidentul de pe Calea Victoriei! “Dacă îi dădea un pumn…”

fotbal internliga 1u craiovagaz metan mediaș
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”