Reacția Anamariei Prodan după ce Reghe a anunțat că divorțează: „Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 11 octombrie 2021, ora 08:28,

Femeia a ținut să posteze un mesaj pe rețelele de socializare, la puțină vreme după ce actualul său soț a dezvăluit că a depus oficial actele pentru divorț!

Telenovela dintre cei doi s-a încheiat, asta după ce Laurențiu Reghecampf a mărturisit că are de gând să rupă căsnicia pe care o are alături de impresara de fotbaliști. La scurt timp după această afirmație, Anamaria Prodan a mărturisit că antrenorul în vârstă de 46 de ani va rămâne și de acum înainte la fel de important pentru familia sa, în ciuda faptului că Reghe a decis ca cei doi să meargă pe drumuri diferite.

„LAURENȚIU REGHECAMPF ESTE TATĂL COPIILOR MEI ȘI ESTE SOARELE FAMILIEI NOASTRE CÂT TIMP TRĂIM PE PĂMÂNT ! FOTOGRAFIA POSTATĂ SPUNE TOTUL ! SUNTEM MEREU LA ÎNĂLȚIME! COMENTARII SAU EXPLICAȚII NU EXISTĂ PT CĂ EL, REGHE ESTE EROUL BĂIATULUI MEU ,REGHE JR ! NIMIC NU NE FACE SĂ-L IUBIM MAI PUȚIN! DIMPOTRIVĂ ÎL IUBIM MAI MULT! DUMNEZEU NU LASĂ NIMIC SFÂNT SĂ DISPARĂ !PROSTIILE PRESEI GEN “LOVITURĂ PT ANAMARIA PRODAN” SAU PT FAMILIA PRODAN NU EXISTĂ PT MINE ȘI COPIII MEI! SATISFACȚIE NU VOM DA NIMĂNUI PT CĂ FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE MAI PUTERNICĂ CĂ NICIODATĂ IAR COPIII MEI AU CEL MAI PUTERNIC TATĂ DE PE MAPAMOND!”, s-a arătat în mesajul postat în miez de noapte de Anamaria Prodan.

Citește și NEWS ALERT | LOVITURA DE GRAȚIE PENTRU ANAMARIA PRODAN! REGHECAMPF A FĂCUT MARELE ANUNȚ: „AM DEPUS ACTELE DE DIVORȚ!”

laurentiu reghecampfanamaria prodandeclaratiidivorțrealitatea