Reacția Cristinei Neagu după meciul cu Brest: ”Am înscris în cariera mea goluri mai importante!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 05 februarie 2023, ora 21:10,
România a participat la toate ediţiile Campionatului European cu o singură excepţie (2006), cel mai bun rezultat fiind medalia de bronz din 2010. În 2020, România s-a clasat pe 12
România a participat la toate ediţiile Campionatului European cu o singură excepţie (2006), cel mai bun rezultat fiind medalia de bronz din 2010. În 2020, România s-a clasat pe 12

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a obţinut în ultima secundă o remiză pe teren propriu, duminică, cu formaţia Brest Bretagne Handball, scor 30-30 (15-18), în etapa a XIII-a din grupa A a Ligii Campionilor. CSM este lider în grupă şi calificată anterior în sferturile de finală.

La finalul meciului, Cristina Neagu a oferit mai multe declarații.

”Vreau să le mulțumesc foarte mult, pentru că va fi un moment care va rămâne în amintirea mea. Sala a fost arhiplină astăzi și sunt foarte fericită și onorată să primesc aceste aprecieri.

Da, mă bucur că am reușit să egalăm și să luăm un punct, mai ales că ratasem acel șapte metri cu un atac înainte. Pentru noi, un punct cât o victorie pentru că ne menține în fruntea grupei. Vrem să mergem săptămâna viitoare la Ljubljana și să câștigăm, pentru a rămâne acolo.

Nu a fost un gol imposibil. Un gol cât un punct, dar sunt convinsă că am înscris în cariera mea goluri mai importante decât acesta. Însă, da, cel puțin în momentul acesta este un gol cât un punct și ne dorim să rămânem acolo. Nu știu, cumva, să prindem un adversar mai accesibil în sferturi, cu toate că cele patru formații din cealaltă grupă sunt foarte puternice”, a declarat Cristina Neagu, la finalul partidei cu Brest.

 

cristina neagubrest