Reacția FRF, după ce ministrul Florin Cîțu a anunțat controale ale ANAF la forul condus de Răzvan Burleanu

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 19:28,
razvan burleanu frf

Federaţia Română de Fotbal a reacţionat după ce ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat că ANAF a cerut mai multe acte, în urma dezvăluirilor făcute în exclusivitate la Realitatea Sportivă.

 FRF a transmis un comunicat pe această temă.

În urma anunțului domnului Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, privind un control fiscal, Federația Română de Fotbal își manifestă toată disponibilitatea de a conlucra cu ANAF în vederea desfășurării acestuia.

Acțiunea este simplificată de faptul că FRF a implementat în ultimii șase ani proceduri financiar-contabile transparente prin raportări anuale detaliate, prin digitalizarea proceselor financiare (ERP & BI), prin introducerea sistemului exclusiv de plăți electronice pentru trasabilitatea oricărei tranzacții, prin crearea de proceduri interne pentru achiziții, cât și prin toate mecanismele ISO 9001 privind managementul calității proceselor administrative.

Citește și – ULTIMA ORĂ | Ministrul Finanțelor Publice a anunțat controale ANAF la sediul Federației Române de Fotbal!

răzvan-burleanu-frf

Totodată, reamintim că Federația Română de Fotbal a instituit mecanisme de control proprii prin audit intern, audit extern derulat de Deloitte România și o auditare specială a utilizării fondurilor externe realizată de BDO LLP London.

Federația Română de Fotbal a început să implementeze încă din 2014 principiile bunei-guvernanțe, devenind în timp un model de bune practici recunoscut la nivel regional„.

În urma mărturisirilor făcute de diferiți oameni din fotbalul românesc la Realitatea Sportivă, conform cărora la Federația Română de Fotbal ar trebui trimise controale din partea ANAF, deoarece sunt mari ilegalități, ministrul Sorin Cîțu a ordonat mai multe controale din partea ANAF, printre care și la FRF.

Citește și – EXCLUSIV | Cine se face ”vinovat” pentru controalele ANAF de la FRF! Ce club a sesizat autoritățile

 

florin cituanafcontroale anaffrffederatia romana de forbalrealitatea
69476622_1082087525318871_4280880176931274752_n

Jucătorul de la CSU Craiova, amenințat cu echipa a doua dacă nu slăbește

Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”