Reacția liderului ultrașilor de la FC U Craiova, după ce gardul lui Sorin Cârțu a fost vandalizat!

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021, ora 12:24,
Fani FC U, sursa foto- FC U Craiova/Facebook
Fani FC U, sursa foto- FC U Craiova/Facebook

Andrei Preda, liderul galeriei clubului patronat de Adrian Mititelu, a vorbit despre incidentul petrecut azi-noapte la casa președintelui rivalei din Craiova!

Atmosfera este tot mai tensionată în Bănie, cu doar câteva zile înaintea marelui duel dintre FC U și CSU. Primul care a avut de suferit de pe urma spiritelor tot mai încinse din Craiova a fost Sorin Cârțu. căruia ultrașii i-au vandalizat gardul noaptea trecută. Deși toată lumea i-ar fi bănuit pe suporterii echipei lui Adrian Mititelu, liderul acestora a dezvăluit că gestul le-ar aparține fanilor clubului condus de Mihai Rotaru și cere ca vinovații să fie aspru pedepsiți.

Foto: Jurnalul de Craiova

„Aștept să văd dacă a fost sau nu mâna noastră. Data trecută au fost cei de la CS U Craiova si au dat vina pe noi. Poliția a investigat și s-a dovedit că au fost suporterii lor. Am văzut și eu când m-am trezit acele imagini, dar nu știu nimic. Nu știu dacă au fost suporterii noștri pentru că au fost ocupați în ultimele două săptămâni pentru a pregăti coregrafia pentru meciul cu echipa înființată în 2013. Nu am scris noi! Să fie amendați, să li se facă dosar și să meargă la pușcărie.

Sperăm ca duminică să fie derby în teren și pe tribună. Biletele vor fi puse la vânzare mâine, la club, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă cu incidența. Oaspeții să vină de mâine să cumpere biletele de la mine personal. Să vină la mine personal, vreau eu să le dau biletele celor care au trădat echipa, a spus Andrei Preda, liderul galeriei U Craiova 1948, conform Pro X.

Citește și FOTO | SORIN CÂRȚU, „VICTIMA” PREFERATĂ A SUPORTERILOR DE LA FC U CRAIOVA! ULTRAȘII I-AU PREGĂTIT O NOUĂ „SURPRIZĂ”

andrei predaliga 1realitateafc u craiovasorin cartudeclaratii