SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reacția lui Alexandru Pelici după ce a pus capăt coșmarul Mioveniului! Recordul negativ deținut de argeșeni

Articol de George Drafta - Publicat luni, 02 august 2021, ora 22:58,
Sursă foto:  Profimedia
Sursă foto: Profimedia

CS Mioveni a câștigat astăzi primul meci în noul sezon al Ligii 1 și a obținut totodată întâiul succes după 29 de partide fără victorie în prima divizie. 

Aici au intrat și jocurile disputate de galben-verzi în stagiunea 2011-2012, precedenta în care clubul a jucat la nivelul primului eșalon. Cum ultima partidă câștigată data din 16 septembrie 2011, 2-1 cu Sportul Studențesc, de atunci s-au strâns 29 de întâlniri în care argeșenii nu au s-au putut bucura pentru obținerea celor 3 puncte. Iar seria negativă este cea mai lungă din istoria campionatului românesc. Alexandru Pelici și-a felicitat jucătorii pentru depășirea acestei bariere mentale.

„Din punct de vedere al jocului de astăzi e clar că Sepsi a condus ostilitățile. Nu am făcut un meci extraordinar, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Dar îmi felicit băieții. Au luat puncte într-un loc unde se câștigă greu. Au avut o posesie superioară, dar noi am avut contraatacurile mai periculoase. Ne-am apărat jos, iar ei s-au expus urcând cu fundașii laterali. Până la 1-0, Sepsi a avut ocaziile.

Îi felicit pentru joc, sunt convins că vor recupera. Nu vor avea probleme pentru intrarea în play-off. Eu încerc să dau minute tuturor celor care au adus echipa aici. Noi trăim momentul, ne dăm sufletul, și nu folosesc cuvinte mari pentru fiecare palmă de teren. Dacă avem șansă, dacă jucăm bine, poate avem o șansă și cu CFR Cluj. Va fi greu, dar fotbalul oferă surprize”, a spus antrenorul nou-promovatei, la sfârșitul jocului de la Sfântu Gheorghe. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | SURPRIZĂ ÎN PRIMUL MECI AL ZILEI DIN LIGA 1! NOU-PROMOVATA CS MIOVENI SE IMPUNE LA SFÂNTU GHEORGHE

 

realitateaalexandru peliciserie neagraliga 1cs mioveni