Reacția lui Andrei Nicolescu după ce suporterii Rapidului au amenințat că nu se prezintă la meci

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024, ora 20:11,
Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Dinamo – Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

După ce cele două galerii căzuseră de acord ca Rapid să aibă întreaga peluză a oaspeților, dinamoviștii și-au anunțat adversarii că vor primi doar 2.800 de bilete, respectiv 5% din capacitatea stadionului, la inelul 3.

Drept urmare, giuleștenii au declarat că nu vor mai veni la meci.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a oferit o primă reacție și a spus că suporterii ”Câinilor” au renunțat la înțelegere, deoarece în meciul tur, nu au fost lăsați să intre pe stadion cu un banner ce avea un mesaj rasist. Așadar, dinamoviștii nu au mai intrat la meci în Giulești.

”Adevărul este că Rapid a făcut o declarație oficială prin care nu-și asumă delegația suporterilor. Noi ar trebui să ne raportăm la convenția galeriilor. Cum această convenție nu există, ne raportăm la regulament.

Eu aștept ca ei să se înțeleagă și noi nu avem o problemă să oferim și 7.000 de bilete, pe toată peluza.

Noi nu avem cum să trecem peste părerea suporterilor noștri. Dacă rămâne așa, ne raportăm la ce spune regulamentul și oferim 2.800 de bilete.

La meciul tur, a existat o convenție, dar acolo a fost o problemă a organizatorului, a clubului Rapid, care nu a permis un banner din cauza unei conotații pe care a descoperit-o chiar în acea seară, nu a descoperit-o înainte.

Atunci, exista o convenție să se suplimenteze număr de bilete și la tur, și la retur. Noi suntem la mijloc. Eu nu am cum să nu respect părerea suporterilor dinamoviști”, a declarat Andrei Nicolescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

dinamorapidAndrei Nicolescu