SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reacţia lui Cosmin Contra după declaraţiile acide ale lui Mircea Rednic la adresa sa! ,,Puriul” l-a acuzat pentru situaţia de la club

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 17:58,
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra, antrenorul saudiţilor de la Al Ittihad, a reacţionat după ce Mircea Rednic l-a găsit vinovat pentru situaţia în care a ajuns clubul Dinamo.

Mircea Rednic a declarat că fostul tehnician din Ştefan cel Mare nu este un adevărat dinamovist, pentru că a fost de acord cu salariile exorbitante pe care Pablo Cortacero le-a promis jucătorilor spanioli în vara lui 2020, iar de acolo s-au acumulat datoriile imense de la Dinamo.

,,Contra nu e dinamovist, la felul în care s-a comportat ultima dată. Nu putem să spunem că e un dinamovist care acceptă jucători la salariile cu care au venit, care își ceri banii.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, DELIR DUPĂ ANUNŢUL LUI REGHECAMPF. „SUNT PREA FRUMOASĂ ŞI PREA MARE!”

Toți muncim, dar dacă chiar iubești un club, faci și tu sacrificii. Toți suntem nevinovați. Și salvatorul e nevinovat, și Iuda e nevinovat, toată lumea e nevinovată. Rednic e vinovat.”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cosmin Contra, care este pe val la Al Ittihad, nu a dorit să intre în conflict cu Mircea Rednic şi a oferit un răspun foarte decent după acuzaţiile ,,Puriului”.

Nu vreau să comentez. Am treburile mele aici. Să aibă multă baftă și putere de muncă”, a declarat Cosmin Contra, pentru AS.ro.

Citeşte şi IULIU MUREȘAN A REACȚIONAT DUPĂ CE A AFLAT CĂ DINAMO AR PUTEA AVEA DIN NOU INTERDICȚIE LA TRANSFERURI!

 

mircea rednicdinamorealitateacosmin contra